Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Elegantné jesenné štylizácie do práce pre ňu aj pre neho

Datum: 05.10.2022

Keď teplota vonku začne klesať, veľa ľudí si kladie otázku, ako si poskladať elegantné outfity do práce. Je dobré vedieť sa obliecť do kancelárie, keď sú chladnejšie dni. Tu je niekoľko osvedčených nápadov pre mužov aj pre ženy.

Elegantné jesenné štylizácie do práce pre ňu aj pre neho

Dámska obchodná móda na jeseň

Dámy, ktoré hľadajú inšpiráciu pri jesenných obchodných štylizáciách, túto sezónu majú naozaj z čoho vyberať. Aktuálne je v móde oblečenie, ktoré na prvý pohľad vynikne, dodá sebavedomie a podčiarkne ženskosť a silu. Hovoríme tu o ceruzkových šatách v živých farbách, sukniach po kolená, ale aj o honosných blúzkach s naberanými rukávmi. Tento rok budú mimoriadne módne aj dámske obleky – najlepšie vo výrazných odtieňoch žltej, zelenej či fialovej. Do obľuby sa vracajú aj tvídové kostýmy, kárované sukne a mäkké, oversize svetre.  

Dámy, ktoré sa chcú prezentovať profesionálne a zároveň módne, by sa mali rozhodnúť pre obleky, ktoré v súčasnosti propagujú najväčší svetoví návrhári. Stačí ich zladiť s dámskymi koženými poltopánkami a získate štylizáciu priťahujúcu pozornosť. Takáto súprava bude ideálna aj na miesta, v ktorých panuje pomerne prísny dress code.  

Ak si chcete vytvoriť elegantnú štylizáciu do práce, nesmiete zabudnúť na nadčasovú čiernu, ktorá v tejto sezóne robí na svetových mólach skutočnú senzáciu. Môžete ju kombinovať s elegantnou hnedou, béžovou a sivou. 

Pánske štylizácie do práce na jeseň

Pánske obchodné štylizácie by mali byť univerzálne, štýlové, no aj funkčné. Pokiaľ ide o pánske outfity, ktoré budú túto sezónu v móde, muži by mali staviť na nadčasovú eleganciu. Najväčší svetoví návrhári sa v súčasnosti zameriavajú na neutrálne farby a dokonale ušité odevy, ktoré zdôrazňujú prednosti mužskej postavy. Nemenej dôležitá je aj elegantná pánska obuv, ktorá bude predstavovať doplnenie celej štylizácie.

Páni, ktorí chcú vyniknúť módnym vzhľadom, si môžu vybrať štylizácie v sivobielej a béžovej – čo sú nepochybne najmódnejšie farby sezóny, pokiaľ ide o pánsku módu.

Pre elegantného muža bude najlepšou voľbou do prác na jeseň dokonale ušitý oblek, ktorý zdôrazní profesionalitu a eleganciu muža. Oplatí sa však vzdať klasickej čiernej a šedej v prospech trochu odvážnejších farieb, ktoré vnesú do kancelárskeho štýlu trochu života. Túto sezónu na prehliadkových mólach dominujú žlté, zelené, gaštanové a dokonca aj červené obleky. Takáto odvážna voľba je určená pre mužov, ktorí radi vyčnievajú v dave a zároveň nemusia na pracovisku dodržiavať pomerne prísny dress code.

Ako môžete vidieť, aktuálna jeseň sľubuje, že bude naozaj zaujímavá, pokiaľ ide o pánske a dámske obchodné outfity. Súpravy oblečenia určené do práce nemusia byť nudné a klasické – oplatí sa pohrať sa s módou a porušiť zaužívané vzory.

 

Čítané: 2802 x