Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Boyfriendy a mom fit - ako nosiť tieto strihy nohavíc?

Datum: 05.10.2022

Boyfriend alebo mom fit nohavice sú v poslednej dobe veľmi módne. Nie všetky dámy ich však vedia nosiť, aby pôsobili žensky, nadčasovo a štýlovo.

Boyfriendy a mom fit

Boyfriendy – prečo sú také obľúbené a ako ich nosiť?

Boyfriendy sú nohavice, ktoré si každým rokom získavajú čoraz väčšiu obľubu medzi ženami, ktoré oceňujú nielen módny vzhľad, ale aj pohodlie. Ide o nohavice, ktoré majú mierne znížený pás, ako aj voľné, mierne zúžené nohavice. Ich strih pripomína pánske nohavice – odtiaľ pochádza aj ich názov. Boyfriendy sú dámske nohavice, ktoré môžu nosiť ženy všetkých vekových kategórií - nielen tínedžerky.

Na rozdiel od vzhľadu sa hodia nielen pre každodenné, ležérne štylizácie, ale aj na väčšie príležitosti. Ako ich nosiť, aby vždy vyzerali módne? Dámy, ktoré chcú vyvážiť mladistvý vzhľad tohto typu nohavíc, by si mali zvoliť hladký model bez záplat, dier a odrenín.

Môžete ich nosiť s elegantným sakom a lodičkami na vysokom podpätku pre ženský, elegantný a štýlový celok. Boyfriendy vyzerajú rovnako dobre v rockových alebo vojenských štylizáciách. Skombinovať ich môžete s dravou motorkárskou bundou alebo voľnou bundou parkou. Ich mierne mužný vzhľad možno rozbiť pomocou farebných šperkov, malej kabelky alebo elegantných topánok.

Mom fit - aké sú tieto nohavice a ako ich nosiť?

Mom fit džínsy si zamilovali tisíce žien po celom svete. Všetko preto, lebo sa vyznačujú nadčasovým strihom, ktorý pristane každej postave. Napriek tomu, že módne trendy sa veľmi rýchlo menia, nič nenasvedčuje tomu, že by tento štýl nohavíc stratil na popularite.

Dámske mom fit nohavice sa vyznačujú voľným strihom s výrazne zvýšeným pásom. Sú veľmi pohodlné a umožňujú zachovať veľkú voľnosť pohybu. Väčšinou majú 7/8 dĺžky a sú vyrobené z hladkej rifľoviny. Ide o univerzálne nohavice, ktoré pristanú takmer každej žene.

Tento typ dámskych nohavíc sa dá nosiť ku všetkému – ale stojí za to vyhnúť sa silne zastavanému vrchnému odevu, ktorý s nohavicami rozšírenými okolo bokov nevyzerá veľmi dobre. Mom džínsy budú vyzerať skvele s klasickými tričkami, košeľami, korzetmi a vypasovanými blúzkami.

Na rozdiel od všeobecného presvedčenia sa mom džínsy dajú nosiť aj na slávnostnejšie príležitosti – stačí ich skombinovať s elegantným topom a správne vybranými topánkami. V spoločnosti džínsov budú skvele vyzerať sandále na širokom podpätku, módne čižmy s hranatými špičkami alebo športové topánky s hrubou podrážkou.

Keď si to zhrnieme, ani tie ženy, ktoré sa chcú prezentovať žensky a štýlovo, sa nemusia vzdať pohodlných strihov dámskych nohavíc. Boyfriendy a mom fit džínsy sú v dnešnej dobe veľmi trendy a nosia ich najväčšie svetové fashionistky. Na rozdiel od vzhľadu sú ideálne nielen na každodenné nosenie, ale aj na večerné podujatia a elegantné oslavy. Môžete ich nosiť v každom ročnom období a stále budete vyzerať úžasne módne!

 

Čítané: 2604 x