Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Čo skrýva ponuka MEDICINE búnd s originálnymi potlačami?

Datum: 05.10.2022

Bundy s originálnou potlačou dokážu upútať pozornosť a oživiť každý outfit. Farebné vzory sa asi najčastejšie spájajú s obdobím jari, ale brániť sa im nemusíte ani na jeseň a v zime. Ak máte rady neopozerané kúsky, ktoré vznikli vďaka kreativite talentovaných mladých umelcov a tatérov, čítajte ďalej.  

Čo skrýva ponuka MEDICINE búnd s originálnymi potlačami?

Prečo nosiť vzorované bundy?

Jednofarebné dámske bundy sú obľúbené najmä kvôli svojej univerzálnosti. Čierna, sivá, béžová či hnedá bunda sa naozaj hodí k akémukoľvek outfitu, napríklad s výraznými vzorovaným nohavicami alebo topánkami. Lenže ak máte rady výzvy a milujete módu, určite vám nebude robiť problém kombinovať bundu s kvetinovým alebo iným farebným vzorom.

 

Bundy s potlačou sa dajú rovnako dobre kombinovať s jednofarebným aj vzorovaným oblečením a doplnkami, takže sa ich vôbec nemusíte obávať. Nechajte pracovať svoju fantáziu a cit pre módu, alebo sa nechajte inšpirovať fashion odborníkmi a vytvorte jedinečný outfit, v ktorom sa budete cítiť sama sebou.

Bunda ako umelecké dielo

Obliecť na nekonvenčne, ale pritom štýlovo a vkusne je doslova umenie. Ak si ale vyberiete tie správne kúsky, bude to o niečo jednoduchšie a určite aj inšpiratívne. Originálna potlač mnohokrát naozaj vyzerá ako umelecké dielo, ktoré by ste mali nechať vyniknúť. Presne týmto štýlom robia módu v e-shope WEAR MEDICINE. Ponúkajú niekoľko modelov, ktoré sú výnimočné a vyniknú s jednofarebnými outfitmi. Ale taká džínsová bunda s legendárnymi Slnečnicami od Van Gogha bude vyzerať skvele aj s kvetovanou sukňou alebo vzorovanými nohavicami.

Kvetinové bundy nielen na jar

Jemné aj výraznejšie kvetinové vzory sú trendy počas celého roka. Je pravda, že najviac lákajú v čase, keď všetko okolo kvitne, teda na jar. Prečo ale nevniesť sviežosť a radosť z jarných kvetov aj do sychravej jesene a mrazivej zimy? Zimná zateplená bunda bude vyzerať skvele s klasickými džínsami alebo čiernymi nohavicami, ale aj s kvetinovou sukňou a vyššími čižmami.

 

Oblečenie s kvetinovým motívom pôsobí elegantne a romanticky, ale svoje čaru majú aj bundy s florálnou potlačou, ktoré sú skôr ležérne a sú ideálne k nohaviciam a teniskám. Ak nepatríte medzi milovníčky výrazných kvetinových vzorov, ale žiada sa vám závan ich sviežosti, môžete siahnuť po bundách, ktoré majú potlač napríklad iba na chrbte, alebo sú v jemnejších a tlmených farbách.   

Štýlové aj funkčné bundy s potlačou      

Bundy s originálnou potlačou samozrejme pútajú pozornosť svojím dizajnom, ale sú aj rovnako praktické a funkčné, ako ktorákoľvek iná bunda. Nie je problém nájsť modernú a jedinečnú bundu, ktorá je zároveň funkčná a ochráni vás aj pred chladom, vetrom či dažďom. Avšak iba vtedy, keď viete, kde hľadať.

 

Nebudeme vás dlhšie napínať, a preto vám poradíme. Presne na takéto kúsky natrafíte v e-shope WEAR MEDICINE. Nájdete tam MEDICINE bundy dámske a mnoho ďalších kúskov oblečenia vyrobených pod dozorom kreatívnych mladých umelcov a tatérov. Oblečenie MEDICINE sa vyznačuje kreatívnym prístupom k móde, ktorý si ihneď zamiluje každá unikátna osobnosť.

Čítané: 2767 x