Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Oblečenie na nadchádzajúcu zimu

Datum: 02.11.2022

Táto zima môže byť extrémne chladná. Vzhľadom na to, že čoraz viac ľudí sa rozhoduje pre zníženie spotreby paliva a zníženie nastavenia termostatov.

Oblečenie na nadchádzajúcu zimu

S najväčšou pravdepodobnosťou aj obchody a verejné budovy budú nútené znížiť teplotu vo svojich interiéroch. Pred zimou sa preto oplatí vybaviť potrebným oblečením, ktoré Vás zahreje bez ohľadu na okolnosti. Čo musíte mať?

Svetre

Svetre sú oblečenie, ktoré je ideálne na zimu. Sú teplé a zároveň štýlové. Mali by byť v každom šatníku. Dámske kardigány možno pridať k mnohým štylizáciám. Budú skvelou doplnkovou vrstvou k blúzke, košeli alebo aj k šatám. Tento rok budú módne najmä svetre s viditeľnou väzbou charakteristickou pre pletené odevy. Sveter vyrobený z vlny je tiež mimoriadne teplý. Určite sa oplatí mať ho po ruke. Takéto kardigány sú veľmi originálnym doplnkom k štylizácii a robí ju celú decentnejšou a vážnejšou. Rozpínacie svetre sú dostupné aj vo variantoch navrhnutých s ohľadom na mužov. Väčšinou sú farebne vyváženejšie. Pánskym svetrom dominujú zemité tóny, čierna a odtiene béžovej. Sú teplé a elegantné, no určite im pridajú roky.

Blúzky a košele

Zima rozhodne nie je časom na tričká. Teraz je konečne čas začať nosiť oblečenie, ktoré poskytuje viac tepla. Z tohto dôvodu sa oplatí vybaviť sa pánskymi košeľami alebo dámskymi košeľami. Sú vhodné do práce aj na neformálne stretnutia. Povaha košele sa môže úplne zmeniť v závislosti od toho, aké nohavice a doplnky sa k nej vyberú. Preto sú košele nepochybne ďalšou nevyhnutnosťou v každom šatníku. Samozrejme, oplatí sa mať po ruke košele v rôznych variantoch. Osobitná pozornosť by sa mala venovať tým s potlačou. Túto sezónu budú najobľúbenejšie. Prečo? Pretože sú zábavné a originálne. Takéto košele vyzerajú moderne a aj keď majú klasický strih, upútajú pozornosť. Niet pochýb o tom, že pánske košele s potlačou sa nebudú hodiť na serióznu kancelársku prácu alebo na skúšku, no na stretnutie s priateľmi či rande sa budú určite hodiť. 

Teplé nohavice

Povinnosťou sú svetre a košele, no dbať treba aj na teplejšie nohavice. V súčasnosti bez väčších problémov kúpite rifle s dodatočnou vrstvou zateplenia. Zvonku vyzerajú ako bežné nohavice, no v skutočnosti Vás zahrejú oveľa viac ako bežné oblečenie. Na mrazivé rána a chladné večery budú takéto nohavice skvelou voľbou. Prečo nosiť vrstvy oblečenia, keď si môžete jednoducho obliecť mimoriadne komfortné nohavice? Pred kúpou sa ich samozrejme oplatí vyskúšať, či nedeformujú postavu, ale väčšinou sú také tenké, že nie je dôvod na obavy. Alternatívou pre nich môže byť termo spodná bielizeň použitá pod bežné oblečenie. Počas veľmi krutých mrazov sa to určite podarí.

 

 

Čítané: 3069 x