Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Neži mimo trendov! Vytrendi sa týmito pánskymi doplnkami

Datum: 17.12.2022

Kto povedal, že pre mužov neexistujú trendové doplnky, ten ešte nevidel trendhim šperky a doplnky. Módne maličkosti dokážu spraviť veľké divy.

šperky a doplnky

Dokonca aj muži potvrdia, že vytiahnuť z vrecka nohavíc na prvý pohľad luxusnú koženú peňaženku robí s ich sebavedomím zázraky. Neži v jaskyni! Neži mimo trendov! Tieto pánske doplnky skrátka potrebuješ.

Nechať ožiť peniaze v koži

Všetky ženy z duše nenávidia, keď ich muž pozve na drink a vytiahne zo saka či z nohavíc ošúchanú textilnú peňaženku alebo nedajbože pokrčené bankovky. Na muža, ktorý nevie, ako ukladať peniaze a ako ich so sebou nosiť, si každá dáma dáva veľký pozor. Kožená peňaženka pánska je presne to, čo vás zmení v očiach ženy z prerasteného tínedžera na skutočného gentlemana. Dajte ženám nádej, že gentlemani nevymreli a kúpte si konečne poriadnu peňaženku hodnú vašej ceny. Vaše peniaze v koži ihneď ožijú.

Ako vyzerá ideálna pánska peňaženka

Pozor na to, ako musí ideálna pánska peňaženka z kože vyzerať. V prvom rade musí sedieť v ruke ako riť na šerbeľ. Kam schováte svoj cenný majetok? Predsa do kapsičiek so zipsami a do viacerých priečinkov na karty, doklady či bankovky. Buďte v strehu, keď uvidíte peňaženku z kože, ktorá sa dá plne rozložiť. Znamená to, že ste našli úplne dokonalú pánsku peňaženku. Na webovej stránke trendhim kúpite peňaženky a tašky, s ktorými sa váš život spojí už naveky.

Horúci hit z lávových kameňov

Ideálnu peňaženku už máte. Pozor však na ruku, ktorá bude túto peňaženku vyťahovať z bundy. Nemôže byť len tak holá, sivá, nezaujímavá. Ozdobiť si zápästie je bodom k dobru. Vieme, že šperky pre mužov sú často vzhľadovo podobné tým dámskym, a preto pánov odrádzajú od nosenia. Náramok pre muža z lávových kameňov, sodalitu a ónyxu nie je absolútne zženštilý, ale naopak dodáva ruke silu navonok i zvnútra. Modrý sodalit je kameňom intuície, prináša odvahu k plneniu cieľov. Láva a ónyx sú čiernej farby, ale oba kamene odblokujú vaše obavy z nových krokov. Pomôžu vám rozvíjať cieľavedomosť a kontrolovať svoje schopnosti k dosiahnutiu duchovnej múdrosti.

Pevne spojené ako kameň

Všetky kamene sú spojené pevným nylonovým vláknom. Kamene boli zoradené presne podľa pravidiel na otvorenie čakrí. Dômyselne je vyriešené tiež zapínanie, ktoré je zapletené. Vďaka tomuto zapínaniu viete regulovať dĺžku náramku. Na zapínaní sa nachádza drobné logo Arkai vyrobené z nerezovej ocele.

 

Čítané: 2963 x