Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Cluse alebo Michael Kors - aké dámske módne hodinky si vybrať?

Datum: 04.01.2023

Módne hodinky sú čoraz obľúbenejšie medzi tými, ktorí oceňujú pohodlie a dbajú na to, ako doplnok dopĺňa ich každodenný outfit. 

Módne hodinky Michael Kors

Dámska módna bižutéria dodáva sofistikovaným aj minimalistickým outfitom ten správny šik a jednoduchú eleganciu. Ak hľadáte sofistikovanosť, určite si pozrite hodinky Michael Kors. Ak hľadáte minimalizmus, objavte doplnky Cluse. Ktorá značka je lepšou voľbou na každý deň?

Módne hodinky predstavil legendárny Gianni Versace. Taliansky návrhár vytvoril návrhy, ktoré si zachovali jeho prirodzenú eleganciu, ale odmietol univerzálnosť v prospech osobitosti jednotlivých hodiniek. Časom sa stali čoraz populárnejšími. A dnes trh dobývajú čoraz originálnejšie, inovatívne návrhy. Za zmienku stoja dva z nich - Michael Kors a Cluse. Tieto dve prosperujúce značky si už získali náležité uznanie módnej komunity a používateľov módnych hodiniek.

Móda - elegantné dámske hodinky

Hoci sa kedysi spájali s nižšou kvalitou a zjednodušeným dizajnom, dnes sa na ne takéto označenie vôbec nevzťahuje. A dokazujú to aj najznámejší svetoví dizajnéri, ako napríklad Michael Kors. Na výrobu štýlových náramkových hodiniek používa značka kubické zirkóny, keramiku, perleť, kryštály a tvrdé kovy. Existuje skutočne veľa štýlov a kombinácií materiálov.

Cluse - minimalistická povrchová úprava

Holandský výrobca hodiniek Cluse, ktorý je na trhu len krátko, dokázal vytvoriť minimalistické náramkové hodinky. Jemne zdobené výrobky tejto značky sú ideálne pre tých, ktorí majú radi módne doplnky bez technologických vymožeností.

Cluse je o jednoduchosti, ktorá ide ruka v ruke s kvalitným remeselným spracovaním. V rozsiahlej ponuke holandskej značky nájdeme hodinky v tmavších odtieňoch modrej, béžovej, čiernej, striebornej a zelenej. Tieto farebné kombinácie väčšinou dobre ladia s minimalistickým každodenným oblečením. Hodinky Cluse jemne dopĺňajú oblečenie, a preto sú dokonalým doplnkom na každodenné jednoduché nosenie. 

Michael Kors - Americká elegancia

Dnes už nie je možné hovoriť o módnych hodinkách bez zmienky o Michaelovi Korsovi. Táto značka získala za svoje návrhy množstvo ocenení na medzinárodných súťažiach. Spoločnosť vždy vedela, ako prekvapiť ľudí odvážnymi farebnými výtvormi. Samozrejme, neznamená to, že značka nikdy nenavrhla nič tlmené (pozri napríklad šaty, ktoré nosila Michelle Obamová). 

Na vytvorenie dámskych módnych hodiniek im Michael Kors často dáva vlastnosti technologickej extravagancie. Napríklad hlavný ciferník často dopĺňajú tri menšie ciferníky. Zaujímavý dizajn im však neuberá na funkčnosti. Americká elegancia a odvážne farebné palety sú podpisom tohto návrhára. Vedeli ste však, že Michael Kors ponúka aj tlmené hodinky na formálnejšie udalosti? Hoci sa v kolekcii nachádzajú aj jednoduché dámske hodinky, ponuka značky je určená skôr dámam, ktoré sa neboja netradičného štýlu.

Na čo sa zamerať pri výbere módnych hodiniek?

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa budete cítiť pohodlne s hodinkami, ktoré navrhol Michael Kors, Cluse alebo ktokoľvek iný. Je to pomerne jednoduchá rada, ale zároveň najpodstatnejšia - bez nej na všetkom ostatnom veľmi nezáleží. Platí to najmä vzhľadom na to, že hodinky budete nosiť denne.

Módne hodinky musia byť vyrobené z najlepších materiálov. Nie všetky hodinky vyzerajú v skutočnosti rovnako ako na obrázku. Striebro môže sčernieť keramické prvky sa môžu rozbiť a kryštály vyzerajú najlepšie pri jasnom, ale mierne rozptýlenom osvetlení. Značky uvedené v článku - Michael Kors a Cluse - sú zárukou kvalitných materiálov. Je však dôležité mať na pamäti, že niekedy aj známi dizajnéri šetria na kvalite. Preto si pred kúpou hodiniek prečítajte recenzie iných zákazníkov.

Každodenný vzhľad nemusí byť nudný!

Pri výbere módnych hodiniek na každodenné nosenie by sa stále mala brať do úvahy kvalita spracovania, použité materiály, štýl a hodnota samotnej značky ako záruka štylistického úspechu. Napríklad hodinky Micheal Kors ponúkajú odvážnejšie farby a čerpajú inšpiráciu zo štýlu tech-art. Fanúšikov minimalizmu zasa viac zaujmú výrobky značky Cluse.

Čítané: 3159 x