Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

S čím kombinovať sukne?

Datum: 26.01.2023

Krátke, dlhé, s volánmi, rovné, priliehajúce k telu alebo trapézové – sukne môžu byť v mnohých verziách a všetky môžu vyzerať skvele, len ak sa vhodne skombinujú s ostatnými prvkami outfitu. 

S čím kombinovať sukne?

S čím by ste mali kombinovať sukne, aby vyzerali perfektne pri každej príležitosti?

Záleží na situácii?

Hneď na úvod by sme chceli upozorniť, že samozrejme výber správnej sukne, ako aj doplnkov, je veľmi dôležitý, pokiaľ ide o efekt, ktorý chceme dosiahnuť. Inú sukňu si zoberieme na oficiálne pracovné stretnutie a inú - do kina s kamarátkou alebo na rande.

Nižšie uvádzame niekoľko nápadov na štylizácie, ktoré budú fungovať pri mnohých príležitostiach. Základom celej kreácie je samozrejme sukňa, ktorá by mala sedieť nielen postave, ale aj vkusu ženy, ktorá ju nosí. 

Sukňa s košeľou, čiže klasicky a elegantne

Jednou z najjednoduchších kombinácií, aké dokážeme vytvoriť, je samozrejme sukňa s košeľou. V tomto prípade je úplne jedno, aký strih spodnej časti outfitu zvolíme, pretože každý bude v kombinácii s jednoduchou košeľou vyzerať skvele!

Oplatí sa staviť na farby, ktoré navzájom kontrastujú, najmä ak sa rozhodneme pre košeľu a sukňu bez vzorov. Ak má však jedna z častí oblečenia vzor, zaujímavým riešením môže byť zladiť druhú časť outfitu do farby vzoru.

Každodenná štylizácia so sukňou a tričkom

Casualová možnosť na každý deň: sukňa s jednoduchým tričkom. V tejto situácii budú fungovať rovnako výstrihy do V, ako aj tričká s okrúhlym výstrihom. Dobrým riešením sú tzv. total looki, teda štylizácie v jednej farbe, pretože takáto kombinácia siluetu opticky predĺži a zoštíhli.

Voľné, vzdušné sukne sú ideálne pre tento typ štylizácií. Najlepšie sú maxi modely, ale ak zvolíme správnu obuv, budú vyzerať skvele aj midi modely!

Nesamozrejmá kombinácia: sukňa a sveter

Zaujímavou možnosťou nosenia sukne - najmä v chladnejších dňoch - je kombinácia so ... svetrom. Oversize model v klasickom vzore bude vyzerať skvele a zároveň poskytne optimálny tepelný komfort, keď počasie za oknom nie je práve najlepšie.

Alebo možno s mikinou?

Je to ďalšia nesamozrejmá kombinácia, ktorá sa môže hodiť! Mikina v kombinácii so sukňou bude nielen skvele vyzerať, ale rovnako ako v prípade svetra Vás aj zahreje. Najlepšou voľbou budú oversize modely bez kapucne či zipsu v kombinácii s voľnou, vzdušnou sukňou siahajúcou po členky.

Ako môžete vidieť, sukňa Vám môže pomôcť vytvoriť veľa zaujímavých štylizácií. Stačí sa naučiť základné pravidlá a šikovne kombinovať jednotlivé prvky štylizácie, aby ste si mohli užívať štýlový look každý deň!

Čítané: 2579 x