Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Hľadáte výnimočné tenisky k jarnému outfitu? Máme pre vás skvelý tip!

Datum: 21.03.2023

Ženy si módu užívajú až natoľko, že v nej každý prvok zastupuje inú funkciu. Aj keď ich kombinujú, nepostupujú spontánne, ale uvážlivo s ohľadom na štýlový a sezónny horizont.

Hľadáte výnimočné tenisky k jarnému outfitu

Móda jednoducho plynie v čase a ten nezastavia ani tie aktuálne najlepšie kúsky. Dnes sú to jarné novinky, ku ktorým nám niečo chýba. Tenisky!

Čo bližšie charakterizuje jarné outfity?

Jar volá po prebúdzaní, a tak rovnaký reštart hľadáme aj vo svojich outfitoch. Čakajú nás slnečnejšie dni za sviežeho vánku. Možno budete mať chuť vyletieť až k oblakom a všetkým dokázať, že za tie divy môže jedine skvelý výber jarného oblečenia.

Chcete sa skutočne nahodiť na novú, jarnú vlnu? Postupujte takto!

  • Oversize a priesvitné materiály – podnecujú voľnosť, ale nie hanlivý podtó Na obdiv ukazujeme skvelé kombinácie materiálov, nie odhalenú pokožku. Po zime máme skôr tendenciu chrániť sa pred chladom. Dokážeme to funkčným vrstvením, ale len z ľahších prírodných materiálov pre cirkuláciu vzduchu.
  • Pastelové verzus výrazné odtiene – s príchodom jari sa o tom azda najviac diskutuje. Radšej nedramatizujme a svoje outfity začnime milovať aj pri jednom, aj druhom protipó Ato v rámci tých istých outfitov!
  • Vizuálne hry – jarná móda patrí výrazným doplnkom, ako napr. strapcom, pierkam, flitrom, mašliam abrošniam. V móde nie je vyhranený minimalizmus, preto si užívame efektné a zaujímavé jarné

Zavŕšením jarného outfitu sú tenisky!

A šancu treba dať úplne všetkým. Možno aj na pohľad takým, ktoré pripomínajú iný než jemný dámsky šik. Skvelým príkladom sú tenisky Converse, ktoré pôvodne zastupovali profesionálnu basketbalovú obuv. Postupnými inováciami oslovili širšiu verejnosť a svojich milovníkov našli aj medzi generáciami. Širokú tohtoročnú ponuku najnovších modelov nájdete na stránke https://answear.sk/m/converse.

Dnes už Converse obuv hodnotíme ako univerzálnu, ale zato výraznú módnu ikonu vhodnú na viaceré príležitosti a pre všetky pohlavia. Navyše sa tenisky neuplatňujú len v outfitoch, ku ktorým by sme inak nevedeli nosiť sandále ani lodičky. Aj Converse obuv dokáže outfit „pozdvihnúť“, dostať do popredia jeho celkovú eleganciu.

V súvislosti s jarnou módou môže ísť o príjemnú kombináciu ružovo-šedého základu na tope alebo na blúzke a na priliehavých (slim) nohaviciach. V prípade, že si vyberiete jednoduché, nízke Converse tenisky, doplnky k outfitu môžu získať na „váhe“ – veľké hodinky, hlboká kabelka alebo klobúk.

V ženskej jarnej móde musíme spomenúť aj príjemnú kombináciu šiat, ale aj kostýmov a tenisiek. Výber je na vás, ale vždy s ohľadom voči typu postavy a príležitosti. V podstate už nejedny Converse tenisky dobre poslúžili aj na svadbách. Tu už ide o veľmi špecifickú kategóriu, inak Converse obuv podnecuje radosť zo života a z nových zážitkov.

Zdroj obrázku: GNT STUDIO / Shutterstock.com

 

 

 

Čítané: 1955 x