Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Bucket hat - pre koho je "rybárska čiapka"?

Datum: 14.04.2023

Čiapka s charakteristickou strieškou populárna v 90. a 00. rokoch, ktorá pripomína pokrývky hláv rybárov, sa vracia spolu s módou na vtedajšie trendy a v streetweari si našla stále miesto. Čiapka bucket hat sa stala obľúbeným doplnkom outfitov sneakerheadov v rôznom veku a musíme uznať, že sa hodí prakticky každému. 

Čiapka bucket hat

Chcete mať istotu, že sa osvedčí aj vo vašich setoch? Nižšie vám poradíme, ako nosiť "rybársku čiapku" a aké modely od vedúcich mestských značiek sú v súčasnosti najviac hot.

Basic či výrazný štýl? Vyberáme bucket hat pre neho

Na začiatok si povedzme, aké pánske čiapky typu bucket hat v súčasnosti vládnu v streetweari a s čím sa oplatí ich kombinovať. Ponuka top značiek je veľká, ale nezabudnite, že pri výbere bucket hat, by ste sa mali riadiť hlavne vlastnými preferenciami. Ak teda obľubujete doplnky v tlmených farbách, ktoré sa skvele hodia k ľubovoľným elementom garderóby, ideálna bude pre vás "rybárska čiapka" vo verzii all black alebo all white, ozdobená len logom známej značky - napr. jednofarebná bucket hat alebo Nike. Takéto basic klobúky sú geniálnym doplnkom tzv. total lookov, ale osvedčia sa aj vo farebných outfitoch, kde "stlmia" ich odvážny charakter. To funguje aj naopak - čiapka typu bucket hat v krikľavej farbe alebo s výraznou potlačou vás odlíši v dave, aj vtedy, ak zvyšok setu bude úplne basic. Originálne farebné sety však ešte viac vylepší. Vaša rybárska čiapka má pútať pohľady? Čo poviete na biely klobúk Vans s motívom bojovnej včely alebo bucket hat adidas s motívom rajských vtákov? Prispôsobte klobúk vlastným potrebám, doplňte ním outfity s joggermi, džínsami, tričkami alebo hoodie a v meste vyjadrite samých seba.

Univerzálna, energická alebo romantická? Aká „rybárska čiapka” pre ňu?

Ak hľadáte doplnok, ktorý zakončí vaše ženské sety aj vtedy bez obáv stavte na bucket hat. Dámske "rybárske čiapky" môžete nosiť k voľným outfitom, v ktorých hlavnú úlohu zohrávajú legíny, crop topy a mikiny, ale prelomiť nimi aj sety so sukňami alebo vzdušnými šatami. To, v akom štýle budete svoju bucket hat nosiť, záleží len od vás. Možno sa rozhodnete pre jednofarebný klobúk značky Levi’s, ktorým stlmíte strakaté šaty? Alebo si vyberiete bucket hat od Nike v energickej farbe čerstvej limetky, ktorá oživí každý, aj ten najviac nevýrazný, set? Či pre klobúk v dievčenskej ružovej farbe s Jumpmanom od Jordan? Modely v romantickom duchu - skvelú ponuku hodiacu sa aj k rockovejším setom - majú aj značky adidas a Vans. Bez váhania si prezrite ponuku kalifornskej značky s kvetovanými potlačami.

 

Tak ako? Už viete, aký klobúk typu bucket hat najlepšie odrazí charakter vašich setov? Alebo sa hneď rozhodnete pre nákup niekoľkých modelov tohto funkčného módneho doplnku? Originálne, dôkladne vybrané "rybárske čiapky" od najlepších značiek si zakúpite v obchode so streetwearovými topánkami, oblečením a doplnkami - Sizeer. Prezrite si ponuku bucket hat na stránke www.sizeer.sk a v kamenných predajniach.

Čítané: 2749 x