Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Ako deti motivovať k športu?

Datum: 22.08.2020

Stavte na moderné ihriská a trampolínové parky

Zdá sa aj vám, že čím mladšia generácia, tým menej inklinujú ku športu? Nevidíte ich vonku hrať si na ihriskách, nedajbože športovať? Ako ich motivovať? Možno len ku nim treba pristupovať inak.

Moderné ihriská plné technológii

Uvedomujú si to aj výrobcovia ihrísk, ktorí sa pre deti snažia navrhovať stále inovatívnejšie a kvalitnejšie ihriská plné najnovších technológii. Napríklad rôzne hrazdy, lezecké steny, alebo lanové či trampolínové parky. Obľúbené sú tiež ninja kurzy, kde si navyše deti môžu otestovať svoju fyzickú zdatnosť.

Trampolínové parky 

Práve skákacie atrakcie sú čím ďalej, tým populárnejšie. Vybláznia sa na nich tí menší aj väčší. Veľmi dôležité je však vybavenie pre trampolínový park, v ktorom by nemala chýbať penová jama či zóna pre loptové hry. Aby sa vaše deti bavili a zároveň i športovali bezpečne.

Ideálne vybavenie interiérového ihriska je také, aby vaše deti zabavilo, fascinovalo a bolo pre nich niečím novým.  Riadi sa tým aj spoločnosť Cheer Amusement, ktorých realizované ihriská a trampolínové parky nájdete napríklad v Bratislave,Trenčíne, Borskom Mikuláši či Uherskom Hradišti.

 

 

 

Čítané: 2924 x