Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Možnosti interiérových ihrísk pre vaše deti

Datum: 30.10.2021

Výrobcovia ihrísk i výrobcovia trampolínových parkov prinášajú pre deti stále nové a nové atrakcie, s ktorými sa môžu zoznámiť v interiérovom ihrisku.

Možnosti interiérových ihrísk pre vaše deti

Interiérové ihriská pre deti sú skvelou voľbou trávenia voľného času počas daždivej, chladnej a veternej jesene a zimy. Deti sa tam prirodzene venujú pohybu, zapájajú fantáziu, preverujú si svoje schopnosti a zručnosti, pretože vybavenie interiérových ihrísk (indoor playground equipment) je naozaj pestré.

Tipy na atrakcie v interiérovom ihrisku

Lezecká stena

Zdolanie lezeckej steny si vyžaduje odvahu, ale aj určité pohybové schopnosti, pretože zvládnuť lezenie po hojdajúcom sa rebríku alebo lane nie je jednoduché. Výrobcovia ihrísk (indoor play equipment) vedia, že deti lezecké steny milujú. To je dôvod, prečo ich neustále zdokonaľujú a obohacujú o nové prvky.

Nafukovací hrad

Nafukovací hrad hýri farbami od výmyslu sveta. Je vybavený plochami, na ktorých sa dobre skáče. Samozrejmosťou je šmykľavka. Majú ho rady mladšie i staršie deti.

Trampolínové centrum

Skákanie na trampolíne má množstvo fyzických i psychických benefitov a nezaťažuje pohybový aparát. Je vhodné pre deti všetkých vekových i váhových kategórií.

Výrobcovia trampolínových parkov (trampoline park supplier) dbajú o to, aby boli trampolíny bezpečné a ponúkali množstvo nefalšovanej zábavy.

Šmykľavky s dopadom do bazéna plného molitanových kociek

Skôr, ako sa dieťa spustí zo šmykľavky, musí vyliezť na jej vrchol napríklad cez prekážkovú dráhu. Toto úsilie je patrične ocenené. Rýchla jazda po šmykľavke s pristátím v bazéne, ktorý je plný mäkkučkých molitanových kociek, je skvelou odmenou.

Lego kútik

Lego je obľúbenou zábavou pre deti už niekoľko desaťročí. Nechýba v žiadnom dobrom interiérovom ihrisku. Deti si pri skladaní lega preveria svoje motorické schopnosti a zapoja fantáziu.

 

 

 

 

Čítané: 2553 x