Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

3 skvelé tipy na darček pre mladých cyklistov

Datum: 20.12.2021

Všetko to začalo, keď sme boli deti. Dostali sme prvý bicykel, naučili sme sa na ňom jazdiť, a išli sme kam sme chceli. Bez ohľadu na to, akým cyklistom sme sa stali dnes, všetci sme začali túto cestu rovnakým spôsobom, a to s prilbou, pomocnými kolieskami a úžasným bicyklom.

3 skvelé tipy na darček pre mladých cyklistov

Teraz je na rade vaše dieťa. Aktívny život detí je v dnešnej dobe dôležitejší, ako kedykoľvek predtým. Jedným zo spôsobov, ako v dieťati vzbudiť, alebo minimálne udržať záujem o bicyklovanie, sú štýlové doplnky. Vybrali sme 3 skvelé cyklistické darčeky pre deti, ktoré vám v tom pomôžu. Možno niečo z toho podnieti ich celoživotnú lásku k jazdeniu.

Bezpečne, ale štýlovo

Jedna z vecí, na ktorej si deti zakladajú najviac je ich výzor. Nezáleží na tom, aký šport robia, musia jednoducho vždy vyzerať dobre a štýlovo. Skvelým spôsobom, ako deťom zabezpečiť bezpečnosť, je štýlová detská prilba na bicykel. Pokiaľ sa vám podarí nájsť takú, ktorá sa im bude páčiť, a ktorú im budú závidieť všetci kamaráti, máte vyhrané. Možno ju budú chcieť nosiť aj do obchodu.

Moderne, ale hlavne v teple

Všetci to veľmi dobre poznáme. Šport nie je len o aktivite, ale aj o móde. V cyklistike taktiež existujú značky, ktoré mladých jazdcov lákajú, a vďaka ktorým sa radia k pravým „bajkerom“. Ak je vaše dieťa už zbehlý a zanietený cyklista, rozhodne sa poobzerajte napríklad po mikine značky Fox, ktorá má ikonické logo v tvare líšky, a spája cyklistické komunity každého veku.

Inteligentné hodinky, vďaka ktorým príde na večeru včas

Inteligentné hodinky zaznamenávajú počet krokov a dennú aktivitu. Deti medzi sebou radi súťažia, preto nie je nič lepšie ako vzbudiť medzi nimi súťaž v tom, kto denne urobí viac krokov. Okrem toho môžu počas bicyklovania vášmu malému športovcovi merať pulz, rýchlosť, a dokonca si na nich môže nastaviť aj rôzne pohybové výzvy. Rovnako dôležitý je aj dobrý nočný spánok – hodinky dokážu sledovať spánkové vzorce a majú tichý budík, ktorý jemne vaše dieťa prebudí. Niektoré druhy hodiniek dokonca ponúkajú možnosť výberu svojho vlastného avatara, vďaka čomu zvyšujete pravdepodobnosť, že svoje hodinky nezložia z ruky. V neposlednom rade, ako správne hodinky, ukazujú čas, takže sa vaše dieťa už nebude môcť vyhovoriť, že zabudlo, koľko je hodín.

Nezáleží na tom, aký darček pre vášho cyklistu zvolíte. Dôležité je odpozorovať jeho štýl, prípadne vopred zistiť, čo by si prial, alebo aké značky preferuje. Prajeme veľa šťastia s výberom!

Čítané: 2582 x