Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Sledujte zápasy UFC zadarmo a fandite našim bojovníkom

Datum: 28.07.2022

Viete o tom že sa dá sledovať UFC zadarmo a popritom tak môžete fandiť aj našim bojovníkom? UFC alebo Ultimate Fighting Championship je najlepšia organizácia na svete, ktorá organizuje zápasy MMA teda Mix Martial Arts (Zmiešané bojové umenia).

zápasy UFC

Tým že je najlepšia MMA organizácia na svete, sledujú UFC live milióny divákov po celom svete a stále sa teší veľkej sledovanosti. V klietke sme mohli vidieť najznámejšie mená tohto športu ako Randy Couture, Royce Gracie, Max Holloway, Nate Diaz, Daniel Cormier, Stipe Miocic, Brock Lesnar, BJ Penn, Jon Jones, alebo Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor a ďalší.

Slovenskí zápasníci v UFC

Do UFC sa dostali aj slovenskí fighteri a prvý z nich bol Ľudovít Lajoš Klein, ktorému sa podarilo hneď v jeho prvom zápase vyhrať KO. Jeho výkony mu zabezpečili novú zmluvu v UFC a tým pádom ďalšie zápasy v najlepšej MMA organizácii.

Druhým Slovákom ktorému sa podarilo preraziť do UFC vďaka programu Dana White"s Contender Series bol Martin Buday. Vďaka TV show si môžu talentovaní bojovníci vybojovať zmluvu v UFC, čo bol aj Martinov prípad. Aj jemu sa podarilo vyhrať jeho prvý zápas v Ultimate Fighting Championship a povedal si svojim výkonom o ďalší zápas.

Ako sledovať UFC zadarmo

Sledovať UFC v TV je jedným zo spôsobov ako pozerať zápasy MMA, ale tie sú na platených kanáloch. Existuje však niekoľko spôsobov ako sledovať UFC zadarmo cez live stream vysielanie stávkových spoločností.

UFC naživo zdarma na TV Tipsport

Jednou z možností, ako sledovať UFC je cez stávkovú kanceláriu Tipsport, ktorá ponúka novým hráčom TV Tipsport na sedem dní zadarmo. Práve online televízia stávkovej spoločnosti Tipsport, pravidelne vysiela turnaje UFC a vy ich môžete sledovať na PC, tablete, alebo cez mobilnú aplikáciu zadarmo.

Okrem toho ako nový hráč dostanete bonus za registráciu zadarmo na prvé stávky, ktoré môžete vsadiť a vyhrať. Pre obnovenie TV Tipsport stačí prestávkovať 1,20€ za mesiac a môžete ďalej pohodlne sledovať live stream.

Sledujte UFC live zadarmo na Fortuna TV

UFC live zdarma má vo svojej ponuke aj Fortuna TV. Aj tu pre sledovanie musíte byť zaregistrovaný čo je veľká výhoda, pretože aj Fortuna vás za úspešnú registráciu odmení skvelým bonusom na stávky bez rizika.

Fortuna TV vysiela všetky číslované turnaje UFC a aj turnaje s názvom Fight Night. Sledovanie live streamu je možné aj na mobilom zariadení cez priehľadnú mobilnú aplikáciu. Pre spustenie Fortuna TV stačí mať vsadený tiket a kladný stav hráčskeho účtu.

UFC online zdarma Na TV Niké

Najstaršia stávková kancelária na Slovensku Niké má tiež svoju vlastnú televíziu, na ktorej môžete sledovať UFC online zdarma. TV Niké vysiela všetky turnaje Ulimate Fighting Championship.

Pre vysielanie TV Nike a UFC online musíte byť registrovaný a pre sledovanie livestremovej televízie mať stavený aspoň jeden tiket v hodnote 0,50 centov a kladný zostatok na účte.

Niké nezaostáva za ostatnými stávkovými kanceláriami a taktiež ponúka novým hráčom vstupný bonus za registráciu.

Aké sú výhody sledovania UFC live na mobile

Všetky spomínané stávkové kancelárie ktoré vysielajú UFC live, majú prepracované mobilné aplikácie, cez ktoré môžete sledovať zápasy MMA naživo, kdekoľvek máte internetové pripojenie.

Okrem sledovania MMA ponúkajú tisíce športových prenosov ročne a cez mobil môžete tipovať aj v live stávkach.

Ak by sme to mali zhrnúť, tak ak ste aktívni tipéri, alebo si stavíte na zápasy len z občas, stávkové kancelárie vám dávajú možnosť sledovať live stream zadarmo a okrem toho môžete vyhrať peniaze navyše za ponúknuté bonusy.

Čítané: 2973 x