Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Recenzia na kamerový systém Securia Pro IP set 1MPx NVR4CHV1-W

Datum: 25.08.2018

Bezpečie vás samých a takisto aj vašej rodiny je omnoho dôležitejšie ako ostatné iné veci. Práve to je dôvod, prečo mnohí ľudia stavia na kamerové systémy, ktoré dokážu mnohých zlodejov a kriminálnikov odstrašiť už len z dôvodu, že uvidia kamery. 

Ak by sa však niekedy niečo stalo, nemusíte sa báť, že by ste nezistili, kto tento problém zavinil a zločin spáchal. Na kvalitných kamerách značky Securia Pro uvidíte všetko zreteľne a bezproblémovo.

Kvalitný kamerový systém ako je systém Securia Pro IP set 1MPx NVR4CHV1-W, dokáže omnoho viac ako si môžete na prvý pohľad myslieť. Jeho vlastnosti sú veľmi známe a za celkom príjemnú cenu získate naozaj všetko, čo potrebujete na to, aby ste ochránili samých seba a takisto aj rodinu.

Porovnajte si ceny tohto setu na heureke a zistite kde ho kúpite najlacnejšie.

Hlavné parametre

Ak ste sa teda nakoniec rozhodli, že si kúpite tento kamerový systém, môžete vedieť, že ste spravili dobre. Určite však chcete vedieť aj nejaké tie parametre, ktoré tento výrobok charakterizujú. Medzi tieto parametre sa radia:

●    Wi-fi

●    Email

●    3G

●    IP searches

●    Alarm Center

●    Služby ako DHCP, FTP, DNS? DDNS, NTP, UPNP

●    Slovenské menu - vďaka ktorému si naštudujete všetko omnoho rýchlejšie a jednoduchšie  

●    Online náhľad - a to nielen na PC, ale takisto aj na mobilných zariadeniach. Takýto parameter by nemal chýbať naozaj nijakej kamere, pretože sa môžete kedykoľvek počas dňa uistiť, že je všetko v okolí domu alebo vo vnútri v poriadku

●    Nočné videnie - je takisto veľmi dôležitou vecou, ktorá by nemala chýbať. Vďaka tomuto parametru získate istotu, že aj počas noci môžete sledovať okolie

Nesmieme zabudnúť ani na to, že tento systém je 4 kanálový systém, čo znamená, že sa naň dajú napojiť až štyri kamery, ktoré v balení získate aj vy. Rozmiestnenie je len na vás. Vždy však budete mať pokrytie úplne celého priestoru. Výhodou je aj to, že tieto kamery sa inštalujú veľmi jednoducho a nepotrebujete na to nikoho iného, čo vám šetrí financie.

Čítané: 4239 x