Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Znepríjemňujú vám život rôzne zvieratá? Odplašte ich účinným spôsobom

Datum: 21.01.2019

Rôzne typy neželaných zvierat vás dokážu prekvapiť nielen v rodinnom dome, ale aj v byte. Hoci z pohľadu bývania v paneláku je riziko o niečo nižšie, aj tak tam stále je.  

Mnohí ľudia už pri pomyslení na niektoré druhy hmyzu alebo hlodavcov chytajú paniku a zažívajú nočné mory. V prípade, ak sa s nimi stretnú zoči voči je situácia ešte horšia a preto jej treba predchádzať. Aby k takýmto negatívnym momentom v našom živote nedošlo, mali by sme robiť pravidelnú prevenciu, ktorá nás pred neželanými návštevníkmi ochráni.

Jedným z najväčších problémov na svete je premnoženie hlodavcov, ktorých je naozaj obrovské množstvo. Tie sa dokážu dostať nielen do pivnice, ale aj priamo do kuchyne alebo bytu na vysokom podlaží. Možnosťou, ako sa proti nim brániť je odpudzovač hlodavcov, ktorý ich dokáže dostať nielen z obytných, ale aj neobytných priestorov. Ak vás teda trápi prítomnosť myší, potkanov alebo kún na dvore, odpudzovač tento problém vyrieši. Prístroj funguje tak, že využíva vysokú citlivosť sluchu škodcov, ktorým vysiela nepríjemné ultrazvukové signály s premenným kmitočtom a intenzitou. Dosah takéhoto prístroja je aj 500 metrov štvorcových a teda ho pohodlne môžete využiť aj vo väčších stavbách ako sú  napríklad chalupy alebo komerčné priestory.

Problémovými však nebývajú len hlodavce, ale napríklad aj túlavé psy alebo mačky. Hoci nie sú pre človeka tak znechucujúce ako myš alebo potkan, vedia taktiež spôsobiť množstvo problémov. Jedným z nich sú exkrementy, ktoré zanechajú na vašom pozemku a vy ich musíte pravidelne odpratávať. Ak máte malé deti, ktoré sa hrávajú na dvore, tak pre ne predstavujú aj nebezpečenstvo z pohľadu chorôb alebo agresívneho útoku. Keďže každý z nás chce svoj dom a rodinu čo najviac ochrániť, aj v tomto prípade existuje jednoduché riešenie. Je ním odpudzovač psov, ktorý vás dokáže pred takouto návštevou ochrániť. Prístroj funguje tak, že využíva vysokú citlivosť sluchu zvierat, kedy im vysiela nepríjemné zvukové signály. Vďaka nim sa zviera k odpudzovaču nepriblíži a vy si môžete byť istý, že bude vaše okolie ochránené.

Podobne to funguje aj v prípade iných zvierat ako sú napríklad vtáky. Tie sú taktiež nie vždy želanými návštevníkmi a to najmä v domoch, kde sa chovajú iné zvieratá. Vtáky dokážu narobiť nielen neporiadok, ale zničiť dokážu aj poľnohospodársku úrodu, o ktorú sa staráte niekoľko mesiacov. Okrem toho sú práve tieto jedince významným prenášačom chorôb, ktoré dokážu prejsť aj na človeka. Ak máte problém práve s týmto druhom, odporúčame použiť plašič vtákov, ktorý im nijako neublíži, no vás zaručene ochráni.

Čítané: 10503 x