Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián

Chcete jazdiť ekologicky? Vyberte si elektrobicykel

Datum: 29.04.2019

Žijeme v dobe, kedy sú cesty plné dopravných prostriedkov spôsobujúcich neuveriteľné kolóny. Tie nám nielenže berú čas, ktorý by sme mohli stráviť omnoho príjemnejšie, ale spôsobujú u ľudí aj zbytočný stres. 

Práve to je dôvod, prečo mnohí ľudia rozmýšľajú o tom, ako by sa do práce dopravili iným spôsobom. Riešením je bicykel s elektrickým pohonom, ktorý vás odvezie nielen na krátke, ale aj dlhé vzdialenosti. Ide o najnovší trend nielen vo svete bicyklov, ale aj celej dopravy, pretože okrem toho, že nemusíte čakať v premávke, majú elektrobicykle veľmi nízke prevádzkové náklady, čím ušetríte aj nemalé finančné prostriedky. Ide o klasický bicykel, na ktorom sa môžete pohybovať aj obyčajným šliapaním, pričom vám môže pomáhať elektrický pohon.

Keďže na používanie tohto prostriedku nepotrebujete žiadne palivo, ekologickosť je veľkým benefitom, na ktorú prihliada čoraz viac ľudí. Ak porovnáme elektrobicykel s tým klasickým, vaša jazda bude omnoho pohodlnejšia a jednoduchšia, takže sa pri nej neunavíte a ani nezapotíte. Na elektrobicykli sa pohodlne prepravíte do práce, na nákup, do školy alebo k priateľom. Každý bicykel na elektrický pohon má svoj vlastný ovládací panel, ktorým si nastavíte stupeň intenzity, ktorý vám bude pomáhať pri šliapaní. Výhodou tejto prepravy je, že užívateľ nemusí vlastniť vodičské oprávnenie a ani platiť poistenie. Kedysi sme na bicykle s elektrickým pohonom pozerali ako na veľkú pomoc pre seniorov, no dnes je situácia úplne iná. Je bežné, že sa na elektrobicykli vozia muži aj ženy, ktorí chcú pohodlne cestovať po meste alebo aj horskom teréne. Zásadou je však vybrať si ten správny bicykel, ktorý  splní všetky vaše požiadavky. Ani výber bicykla nie je jednoduchou záležitosťou a mali by ste prihliadať na viacero kritérií. Ak si chcete vybrať pohodlne a rýchlo, pozrite si ponuku športového predajcu inSPORTline, ktorý ponúka obrovské množstvo elektrobicyklov.

V ponuke nájdete aj iné typy bicyklov a to napríklad horské bicykle, ktoré patria už dlhé roky medzi a najrozšírenejšie kategórie bicyklov na Slovensku. Ľudia ich obľubujú najmú kvôli ich pevnej konštrukcii a ľahkej ovládateľnosti. Ak jazdíte nielen po meste, ale aj ťažšom teréne, horský bicykel je tou správnou voľbou. V sortimente predajcu inSPORTline nájdete viac ako 120 modelov horských bicyklov, z ktorých si vyberie každý. Ak si nebudete dať vedieť rady s výberom správneho výrobku, pokojne sa obráťte na poradcu, ktorý vám určite pomôže. Bicykel nie je záležitosť, ktorú si kupujeme na jednu sezónu a preto by sme mali výberu venovať dostatok pozornosti.

Čítané: 3352 x