Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Hľadáte kryt či obal pre váš telefón? Poradíme vám pri výbere

Datum: 09.10.2019

Každý obal alebo puzdro na mobil má svoje pre a proti, no jedno ich spája – sú zhotovené na mieru vášmu telefónu, aby boli schopné ho ochrániť pred zničením aj pred nečistotami.

Aký ochranný prostriedok si teda vybrať?

Ochranné puzdrá telefónom predlžujú životnosť

Sú ochranné obaly na telefóny iba do vetra vyhodené peniaze? Rozhodne nie, a to zistíte, keď budete stáť v mobilnom servise a v nemom úžase budete v rukách zvierať účet za výmenu poškodených dielov na vašom zariadení. Vaša ľahostajnosť, to je to, čo vás bude stáť najviac.

Obal na telefón je vlastne niečo ako poistenie. Padne neuveriteľne vhod, keď sa stane nešťastie, no keď nie je žiadny problém, ani ho nevnímate. Verte či nie, je to tak. Keďže každé puzdro i obal na telefón sa vyrába tak, aby sme nemali ťažkosti s ich aplikovaním na zariadenie ani s využívaním bežných funkcií mobilu, jeho prítomnosť po čase aj prestanete vnímať. To zvlášť v prípade, že si vyberiete nejaký ľahučký transparentný typ, ktorý nechá vyniknúť imidž vášho telefónu.

Sú však medzi nami aj takí, ktorí chcú puzdrom na telefóne upútať pozornosť, a tak si vyberajú z ponuky výrazne sfarbených obalov. Vaším prvotným cieľom by však malo byť najmä chrániť mobil pred poškodením – teda pred pádmi, škrabancami, prasklinami alebo prachom

Široká ponuka ochranných obalov na Premobily.sk

Každý obal na telefón je kvalitný, bez ohľadu na materiálové prevedenie sa teda môžete spoľahnúť na to, že keď si vyberiete kryt vyrobený pre váš model telefónu, ochráni boky aj zadnú časť zariadenia.

Alebo sa môžete rozhodnúť pre ochranné puzdro v rôznych podobách, s viditeľným displejom a ovládaním obrazovky, alebo klasické flip case puzdro s uzatváraním na magnet. Obaly na telefóny sú ľahučké a neobmedzia vás pri fotografovaní ani nabíjaní, pretože obsahujú všetky potrebné výrezy. Jednoducho sa čistia, sú pružné, no zato pevné, a niektoré majú povrchovú úpravu odpudzujúcu nevzhľadné odtlačky prstov.

Na stránkach Premobily.sk si viete vybrať puzdro alebo obal na telefón, ktoré sadne zariadeniu i vášmu vkusu. Častým a veľmi rozumným riešením je kombinácia ochranných obalov a puzdier s tvrdenými sklami.

Ako sa teda rozhodnúť pre správny typ ochranného prostriedku? Je na vás, či sa chcete spoliehať na dvojku obal plus sklo, alebo puzdro, ktoré nechráni len zadnú stranu mobilu, ale v čase nepoužívania mobilu aj jeho prednú stranu – napr. v kabelke medzi kľúčmi či keď vám mobil vypadne z vrecka nohavíc.  

Čítané: 3515 x