Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

AVIS otvára novú pobočku v Košiciach

Datum: 12.08.2012

Bratislava, 8. augusta 2012 – AVIS Autopožičovňa je opäť o niečo bližšie k svojim zákazníkom, otvára novú pobočku tento krát v metropole Východného Slovenska, v Košiciach. AVIS tak prevádzkuje 11 predajných miest po celom území Slovenska a potvrdzuje tak svoje postavenie lídra na trhu požičiavania vozidiel.

Nové agentúrne zastúpenie bude realizovať spoločne s rovnako úspešným partnerom AUTO GÁBRIEL KOŠICE. Prvé vozidlá sa začínajú prenajímať už 8. augusta na prevádzke Volkswagen na Ulici osloboditeľov č. 70 v Košiciach.

AVIS Autopožičovňa aj tento rok naďalej expanduje, spoločne s partnermi špecializujúcimi sa na predaj a servis osobných áut už viac ako rok otvára nové prevádzky na celom území Slovenska.

AUTO GÁBRIEL sa tak zaradí do exkluzívneho partnerstva, ktoré je založené na spolupráci AVIS Autopožičovne a dílerov Škoda, Volkswagen a Audi po celom Slovensku.

Dovoľujeme si Vás pozvať využiť naše služby a spoľahlivo sa tak odviezť na pracovnú cestu, dovolenku alebo na inú cestu za Vaším cieľom v našich vozidlách.

 

Kontakt pre médiá:

AVIS Slovensko

Asistent vedenia spoločnosti

Médiá:     press@avis.sk

Tel:         + 421 2 4848 4501

e-mail :    asistent@avis.sk

Website:  www.avis.sk

 ***O spoločnosti***

 AVIS pôsobí na Slovensku v zastúpení od roku 1996. Prevádzkuje najmladšiu flotilu vozidiel na Slovensku, v rámci 14 kategórií ponúka 365 dní v roku na prenájom takmer 350 automobilov. Prevádzkuje  širokú paletu vozidiel od ekonomickej triedy cez biznis triedu až po luxusné limuzíny a úžitkové vozidlá. Je efektívnym a úsporným riešením outsorcingu vozidlového parku pre klientov od jednotlivcov až po veľké spoločnosti. AVIS na Slovensku je voľbou číslo jedna pri požičiavaní áut. AVIS sa vždy snaží viac.

Avis na Slovensku pôsobí v 11 zastúpeniach od Bratislavy po Košice.

 AVIS je medzinárodná požičovňa automobilov, ktorá patrí k svetovým lídrom trhu. Prevádzkuje vyše 4000 kancelárií vo viac ako 170 krajinách sveta, pričom prenajíma viac ako  500 000 vozidiel.

Čítané: 1689 x