Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Kvalitný a rýchly pneuservis

Datum: 16.12.2010

Spoločnosť EUROTYRES pôsobí dlhoročne na území celej Českej republiky. Firma sa zaoberá veľkoobchodným aj maloobchodným predajom pneumatík. Zaisťuje všetky služby súvisiace s montážou, demontážou, vyvážením a skladovaním pneu. Pneuservis je neoddeliteľnou súčasťou siete GPD Sevice Team, ktorá má v súčasnosti 22 servisných miest, vďaka ktorým pokrýva celú plochu ČR. Poskytujeme kvalitný pneuservis, čo znamená rýchlu montáž aj demontáž pneumatík, ich vyváženie, aj prípadné skladovanie.

Kvalitná práca je prioritou

Ak chcete okrem výmeny pneumatík využiť služieb čistenia a servisu malých vozidiel, môžete všetky tieto služby spojiť do jednorazového úkonu. Pretože využívame moderné nástroje a technologické postupy, môžete si byť istí, že pneuservis urobí kvalitne prevedenú prácu. Naši zamestnanci sú vždy pripravení vyhovieť najnáročnejším požiadavkám zákazníka. U nás pracujeme s pneumatikami iba kvalitných značiek ako sú GoodYear, Dunlop, Nokian, Hankook, Pirelli, Barum, Michelin, Continental, Kumho a ďalších. Pretože máme viac ako 10 000 pneumatík skladom, môžeme garantovať rýchlosť vykonaných prác.

Uskladníme Vaše pneumatiky

Máte rozsiahly vozový park, ale nedostatočne veľké skladovacie priestory? Kde uložiť desiatky pneumatík po výmene u všetkých Vašich vozidiel? Pneuservis ponúka stálym zákazníkom možnosť uskladnenia väčšieho množstva pneu. Naše skladovacie priestory sú veľké, ich kapacitu využilo už vyššie 1000 zákazníkov. Preneste svoje problémy s nedostatkom skladovacieho miesta na nás!

Čítané: 886 x