Rozšírené hľadanie
Utorok 7. Máj 2024 |
meniny má Monika

Antiradary sú v Českej republike povolené

Datum: 18.02.2011

Viete, že v Českej republike nie je jazda so zapnutým radarovým detektorom zakázaná žiadnym zákonom? Zákon o prevádzke na pozemných komunikáciach číslo 361/2000 Zb. Zakazuje iba použitie aktívnych prostriedkov, ktoré môžu rušiť, alebo inak obmedzovať činnosť radarov. Použitie pasívnych radarových detektorov tzv. antiradary, tento zákon nijako neobmedzuje ani nezakazuje.

Sme spoločnosť, ktorá ponúka radarové detektory určené na prevádzku v Českej republike. Upozorňujeme, že samotná inštalácia či prítomnosť prístroja v automobile mimo územie ČR môže byť zahraničnými zákonmi zakázaná a sankcionovaná. Postih hrozí napríklad v Nemecku, Rakúsku či na Slovensku.

Rozmýšľate nad nákupom radarového detektora a nieste si stopercentne istí jeho funkčnosťou? Ponúkame Vám zapožičanie prístroja na dobu 30 dní na jeho dôkladné otestovanie. Kupujúci zloží zálohu vo výške ceny detektora a keď nebude z nejakého dôvodu spokojný, môže kedykoľvek počas testovacej doby prístroj vrátiť. Záloha bude zákazníkovi samozrejme vrátená.

Hľadáte skutočne funkčné a spoľahlivé antiradary? Skontaktujte sa s našou spoločnosťou, ktorá má v ponuke antiradary značiek Beltronics a Escort Radar a je ich výhradným distribútorom pre český trh. Vybrať si môžete niektorý z prenosných antiradarov alebo antiradarov napevno. Dokonca v našej ponuke nájdete aj antiradary pre motocykle. Ak chcete získať bližšie informácie o fungovaní antiradarov, zavítajte na naše internetové stránky www.antiradary.net, alebo zavolajte na naše infolinky.

Čítané: 775 x