Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Benefity predvádzacích vozidiel Opel

Datum: 30.05.2023

Premýšľate nad kúpou nového auta, no nechcete ojazdené? Odstrašuje vás cena čisto nových modelov? V tom prípade budú najlepším riešením predvádzacie vozidlá.

Benefity predvádzacích vozidiel Opel

Predvádzacie modely ponúkajú množstvo príťažlivých benefitov, vďaka ktorým po nich siahne mnoho vodičov, a možno aj vy. V najlepšom prípade tak môžete získať Opel Grandland, Opel Crossland či dokonca nový Opel Astra za nižšiu cenu. Tu sú 4 výhody predvádzacích vozidiel Opel, ktoré vás o tejto možnosti presvedčia

  1. Cena

Predvádzacie autá majú nižšiu cenu, pretože boli používané ako ukážkové vozidlá na skúšobné jazdy, a tak nie sú úplne nové. Reálne sa však na nich toto občasné používanie prakticky neukazuje, no cena je mnohokrát výrazne nižšia v porovnaní s úplne novými modelmi. Tento rozdiel je najčastejšie v rozmedzí 5% až po 25%.

  1. Kilometre

Tých niekoľko kilometrov, ktoré predvádzacie vozidlá absolvovali, opäť ani nepocítite. V porovnaní s ojazdeným autom tak ide iba o zlomok. Pokiaľ sa rozhodnete pre takúto možnosť, auto nie je „studené“ rovno z továrne a nie je ani príliš ojazdené.

  1. Výbava

Aby predajca ukázal, čo všetko model dokáže, predvádzacie autá sú často vybavené skvelými funkciami a dobrou výbavou. Je teda možné, že za skvelú cenu narazíte na technológie, ktoré by ste inak našli iba v drahších prevedeniach.

  1. Dostupnosť

Predvádzacie vozidlá sú už na predajni, nemusíte teda čakať na to, kedy k vám vaše nové auto dorazí alebo kedy bude dostupné. Môžete tak ušetriť niekoľko týždňov, svoj Opel získate rýchlo a okamžite sa môžete vydať na cesty s autom, ktoré je ako nové.

Predvádzacie vozidlá Opel sú skvelou možnosťou ako získať kvalitné auto v perfektnom stave za veľmi výhodnú cenu. Ak teda nechcete úplne nové a ani príliš ojazdené vozidlo, našli ste ideálnu voľbu.

Čítané: 3026 x