Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Autosko Zličín pracuje rýchlo

Datum: 18.03.2011

To je nepríjemné! Na ceste do Prahy Vám kamienok okoloidúceho automobilu odskočil tak, že „cinkol“ do Vášho bočného skla ktoré nepríjemne prasklo. Zajtra sa vraciate na Slovensko, ale nechcete riskovať, že sa Vám sklo cestou vysype. Musíte túto situáciu urýchlene vyriešiť. Kde v Prahe vymenia sklo na počkanie? Okamžite naštartujte motor a navštívte autosko Zličín. Určite nás neprehliadnete, nachádzame sa priamo v centre veľkého nákupného centra Praha – Zličín.

Vaše prasknuté sklo na počkanie vymeníme a vy si medzi tým môžete nakúpiť nejaké pekné darčeky pre rodinu. Pracujeme rýchlo a kvalitne. Robíme opravy bočných a čelných skiel všetkých typov vozidiel. Autosklo Zličín používa výhradne značkové autosklá od prvovýrobcov. Na sklade máme len sklá, ktoré prešli homologáciou.

Pracovisko autosklo Zličín je otvorené každý deň vrátane sobôt a nedelí, 12 hodín denne. Môžete nás vopred kontaktovať telefonicky. Vyčleníme si pre Vás čas tak, aby sme okamžite po Vašom príchode do centra mohli začať s opravou. Nestratíte tak ani minútku z Vašej pracovnej návštevy Prahy.

Čítané: 797 x