Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Havarijné poistenie pre Vaše vozidlo

Datum: 15.06.2011

Zistili ste, aké výhody a zabezpečenia poskytuje havarijné poistenie pre Vaše vozidlo? Rozhodli ste sa, že nič nenecháte na náhodu a nebudete riskovať a havarijné poistenie si uzatvoríte? Neviete sa však teraz rozhodnúť ,v ktorej poisťovni si ho uzatvoriť? Chcete to najvýhodnejšie, ale nemáte čas na prechádzanie z pobočky do pobočky?

Máme pre Vás riešenie. Portál havarijne.sk a samotná spoločnosť Netfinancie ponúkajú jedinečnú možnosť zistiť si a porovnať všetky ponuky práve platné pre havarijné poistenie. Neveríte?

Presvedčte sa. Porovnávacia kalkulačka, ktorá sa na stránke nachádza Vám v priebehu minúty tieto ponuky na havarijné poistenie porovná, do niekoľkých minút môžete byť kontaktovaný profesionálnym poistným poradcom a následne mať aj uzatvorené havarijné poistenie. To všetko za cenu, ktorú si vyberiete. Máte totiž na výber, či dáte prednosť najlacnejšej ponuke pre havarijné poistenie, alebo si vyberiete poisťovňu, s ktorou už máte svoje skúsenosti, či dáte na intuíciu.

My porovnávame, Vy sa rozhodujete. Havarijné poistenie tak získate rýchlo a jednoducho, nemusíte nikam chodiť a nebude Vás to stáť nič navyše.

Šetrite preto tam, kde sa to dá a využívajte svoj čas aj peniaze efektívne. Havarijné poistenie cez havarijne.sk je tou správnou voľbou.

Čítané: 885 x