Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Už ste uzatvorili PZP?

Datum: 06.07.2011

PZP- povinné zmluvné poistenie, alebo tiež zákonné poistenie je poistenie, ktoré je zo zákona povinný uzatvoriť majiteľ alebo držiteľ vozidla. Poisteného chráni pred možným nepriaznivým finančným dopadom nárokov poškodeného ak by došlo k nehode spôsobenej prevádzkou vozidla. Nezáleží na tom, či ide o osobné vozidlo, nákladné auto, motorku alebo autobus.

 

Ak nemáte zákonné poistenie uzatvorené, porušujete zákon a hrozí Vám pokuta až do výšky 3320€. Pritom uzatvoriť zákonné poistenie nebolo nikdy jednoduchšie!

Pokojne sa pri tom usaďte a vyložte si nohy. Kam by ste chodili, keď zákonné poistenie sa dá uzavrieť aj online? A s praktickou porovnávacou kalkulačkou od spoločnosti Netfinancie ušetríte nielen čas a energiu, ale aj peniaze!

Naša kalkulačka nepozná klientelizmus, preto Vám ponúkne naozaj najvýhodnejšiu ponuku na trhu, bez ohľadu na to, ktorá poisťovňa ju ponúka.

Stačí zadať požadované informácie a kalkulalčka sama vypočíta výšku poistného, pričom zohľadňuje najaktuálnejšie sadzby, zľavy a bonusy. Sami sa následne rozhodnete, ktorá ponuka je pre Vás tá najvýhodnejšia.

Neviete sa rozhodnúť alebo potrebujete s niečím pomôcť? Obráťte sa na našich poistných poradcov, ktorí Vám radi pomôžu ohľadom akéhokoľvek problému.

Požite našu kalkulačku a neplaťte zbytočne veľa. S nami máte možnosť ušetriť.

Čítané: 871 x