Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Zákonné poistenie- ako ho uzatvoriť čo najvýhodnejšie

Datum: 19.07.2011

Zákonné poistenie určite pozná každý motorista. Je to poistenie, ktoré je to zákona povinný uzatvoriť každý majiteľ motorového vozidla, ktoré je zapísané v evidencii. Je jedno, či sa využíva často alebo vôbec. Pokiaľ majiteľ vozidla poistenie neuzavrie, je to porušenie zákona a hrozí mu mastná pokuta.

Mnohí sú pri uzatváraní poistenia a podobných vecí znechucovaní vidinou strateného času a zbytočnej námahy.  Pri uzatváraní veci akou je zákonné poistenie to však neplatí. Získať výhodné zákonné poistenie nebolo nikdy jednoduchšie!

Pokiaľ máte u uzatvorenie poistenia záujem, využite porovnávaciu kalkulačku od spoločnosti Netfinancie. Na základe Vami zadaných údajov o Vašom vozidle Vám vypočíta výšku poistného v každej poisťovni. Ponuky zoradí od najlacnejšej po najdrahšiu. Je len na Vás, pre ktorú z nich sa rozhodnete. V každom prípade, porovnanie cien poistenia Vám pomôže ušetriť nemalé peniaze. Po vybratí najvýhodnejšej ponuky musíte vyplniť ostatné chýbajúce informácie a elektronickú žiadosť odoslať. Do dvoch dní Vám poštou príde zmluva, ktorú treba podpísať a poslať späť.

Takto jednoducho sa dá zákonné poistenie uzatvoriť online. Vyskúšajte.

Čítané: 809 x