Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Zmeňte tvár svojej kuchyne

Datum: 24.06.2013

Aj Vy už nejaký čas pozeráte katalógy o bývaní, ale akosi sa neviete rozhodnúť pre tú správnu kuchyňu? Dnes sa všetko vyrába vo veľkom, a tak si výrobcovia uľahčujú prácu rôznymi zostavami. Nie všetky kuchyne sú rovnako veľké či priestorovo rozvrhnuté tak, ako je tomu na fotkách v katalógoch. Výber je teda bohatý, ale nie všetko čo sa Vám páči, je vhodné aj do tej Vašej kuchyne.

 

Ak ste sa predsa rozhodli, že tú starú vymeníte, navštívte rôznych predajcov a informujte sa, či je možné ich modely prispôsobiť tvarom a veľkosti Vašej kuchyne. Dôležitá je samozrejme aj cena, tá by mala zodpovedať kvalite, ale ak máte možnosť, dobre si obzrite prevedenie jednotlivých komponentov na predajniach. Pokojne si dajte vyhotoviť aj návrh u viacerých predajcov, budete tak vedieť ľahšie porovnať a vybrať to najlepšie riešenie. Nová kuchynská linka by mala spĺňať nielen Vaše estetické predstavy, ale aj dostatok úložných priestorov. Dnes sú v linkách ukryté viaceré moderné spotrebiče, či rafinované úložné priestory. Dobre však porozmýšľajte čo skutočne potrebujete a budete aj často využívať.

Priestranná kuchyňa sa zariaďuje veľmi jednoducho, stačí všetkému nájsť vhodné miesto a priestor vkusne rozdeliť jednotlivými časťami moderných kuchynských liniek a ostrovčekom na kuchyňu a jedáleň. Kuchyňa vo väčšej miestnosti nepôsobí preplnene, ale prakticky a vzdušne. V takomto priestore nie je problém nájsť aj vhodné miesto pre jedálenský stôl. Dbajte však na vzájomný súlad s linkou. Ak je táto jednoduchá, dajte prednosť aj jednoduchej jedálni, široký výber nájdete tu.

Čítané: 2814 x