Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Revolučné upratovanie

Datum: 23.05.2015

Vybudovanie útulného a pekného bývania obnáša nielen značné finančné výdaje, ale tiež neustálu starostlivosť o udržanie vytúženého poriadku. Radšej ani nepremýšľajte, koľko času strávite nad touto nepríjemnou aktivitou, ktorú asi nikto z nás neobľubuje. Zvlášť, keď si uvedomíte, že je to stále rovnaká – monotónna činnosť, ktorú by ste radšej vymenili za zaslúžený oddych. No čistota by mala byť základom každej domácnosti, a to aj napriek tomu, že nie vždy sa nám chce robiť veľké poriadky. Prečo si teda upratovanie neuľahčiť ?

Revolučná mikrohandrička

V súčasnosti je na trhu novinka vo forme mikrohandričky - Actifibre Vileda, ktorá ušetrí vaše finančné výdaje za chemické prostriedky. Mikrohandrička je vyrobená zo špeciálnych mikrovlákien, ktorá zachová povrch nábytku dokonale jemný a čistý. Nemusíte sa báť žiadnych šmuhov či škrabancov, ktoré by mohli ich povrch poškodiť. Ďalšou výhodou je, že sa dá jednoducho vyžmýkať, takže je prakticky ihneď suchá. Ako bolo už spomenuté, nepotrebujete investovať do žiadnych chemických čistiacich prostriedkov. Postačí vám čistá voda, ktorá zabezpečí lesk a čistotu všetkých povrchov vo vašej domácnosti. Mikrohandrička je veľmi obľúbená a niet sa čomu čudovať. Vykazuje vysokú životnosť, ktorá predstavuje až 10 pracích cyklov.

Je určená pre zákazníkov, ktorí chcú mať doma čisto, no zároveň príjemne. Handrička je určená aj na čistenie okien, vďaka ktorej budú vaše okná rýchlo a jednoducho vyleštené. Práve vďaka mikrovláknam, ktoré rovnomerne zvlhčujú okennú výplň vodou, odstraňuje všetky nečistoty.  Tiež si ľahko poradí s nečistotami v kúpeľni či v kuchyni.

Pýtate sa, prečo je mikrohandrička Actifibre Vileda lepšia než bežné handričky, ktoré môžete zakúpiť v akejkoľvek drogérií? Jej materiál ma vysokú absorpciu, ktorou sa vyrovná špongiovým handričkám. Na dotyk je veľmi príjemná, mäkká, nezanecháva šmuhy ani chlpy a jej životnosť je skutočne obdivuhodná. Tento revolučný materiál je ideálny pre čistenie prachu, mastnoty a odstránenie všetkých baktérií z vašej domácnosti.   

Čítané: 4233 x