Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Pracovný priestor v spálni? Ide to!

Datum: 02.09.2015

Spálňa je miestom pre oddych, relaxáciu a intímne chvíle. Kvôli nedostatku miesta je však niekedy potrebné zo spálne urobiť aj miesto pre prácu. Všetko ide šikovne zariadiť, bez toho, aby bol jeden z priestorov nejako obmedzený alebo existoval na úkor toho druhého. Pracovňa alebo spálňa, spálňa alebo pracovňa? Vaša izba môže byť obojím!

Spálňa Nandy

Základom onej rekonštrukcie je celkom veľký priestor. V malej spálni, kde je miesto sotva pre manželskú posteľ, priestor pre písací stôl a police už nesporne nenájdete. S klasicky veľkou spálňou sa už však pracovať dá. Skvelou ukážkou vám tak môže byť spálňový nábytok s označením NANDY.

Spálňa

Na obrázku vyššie môžete vidieť, ako dizajnéri pekne vyriešili veľký priestor. Kým v izbe hrá hlavnú prím manželská posteľ a nočné stolíky, ktoré sa rozprestierajú uprostred miestnosti, pracovný priestor sa nenápadne naskytá opodiaľ. Aj vy môžete riešiť priestor podobne. Pre pracovnú plochu môžete využiť výklenok v stene alebo písací stôl, regály a poličky umiestnite do najvzdialenejšieho rohu od manželskej postele. Spaciu plochu a pracovný priestor môžete rozdeliť aj farebne.

Čo má a nemá byť v spálni už každý vie, avšak čo musí obsahovať pracovný priestor v spálni? Predovšetkým písací stôl, ktorý poslúži k položeniu notebooku, pre čítanie kníh alebo pre najrôznejšiu dokumentáciu. Písací stôl Nandy tomu všetkému odpovedá. Vďaka svetlej farbe pekne zapadne do spálne, pracovná doska pôsobí pevne a bytelne, pracovať sa vám tak bude jedna báseň. Skvelým doplnením písacieho stola môže byť aj regál z rovnakej sekcie nábytku. Regál Nandy nájdete v dvojitom prevedení. Oceníte ho k uloženiu kníh a šanónov. Ak regály umiestnite v bezprostrednej blízkosti písacieho stola, vytvoríte tak rozsiahlejšia pracovnú plochu, kde budete mať všetko pekne po ruke.

 

Pracovný priestor v spálni? Ide to! Keď všetko pekne zariadite môžete v spálni docieliť potrebného pokoja a zároveň v nej nájdete dostatok miesta aj pre prácu.

Čítané: 4817 x