Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória

Spodné prádlo pre Vašu polovičku

Datum: 20.12.2011

Ak chcete urobiť radosť svojej polovičke a zároveň aj sebe, kúpte jej spodné prádlo. Nohavičky, podprsenky, tielka, tričkový blejzer, to sú vaše možnosti.

Páni, niet nad to potešiť svoju polovičku. Dúfam, že na tom sa všetci zhodnete. Je to vo svojej podstate váš údel, nás ženy rozmaznávať a obdarúvať. Verte mi, ak si v tomto ohľade budete plniť svoje povinnosti tak ako sa patrí, odmena na seba nenechá dlho čakať. Trebárs aj v podobe úžasnej večere aj s dezertom.

Ak chcete urobiť radosť svojej polovičke a zároveň aj sebe, kúpte jej spodné prádlo. Spodničky, nohavičky, podprsenky, tielka, tričkový blejzer, košieľky, tangá, podväzkový pás, toto všetko a ešte oveľa predstavuje  vaše možnosti.

Farbu a tvar vyberajte podľa osobnosti vašej partnerky a podľa typu jej postavy. V žiadnom prípade nech vám ani nenapadne jej naznačiť, že má nejaké to kilo navyše (aj keby to bola pravda, pre vaše zdravie ,duševný pokoj a domácu pohodu radšej klamte). V opačnom prípade vaša námahu vyjde navnivoč.

Aj spodné prádlo má svoje trendy, rovnako tak ako ostatné dámske oblečenie alebo dámska obuv.  Ak sa ale nevyznáte a nechcete sa radiť s predavačkami, potom nikdy nič nepokazíte keď kúpite prádlo v čiernej farbe.

Vyhnite sa určite:

  • maxi nohavičkám (čiže „bombarďákom“, veľkým, praktickým a šialene antisexy, bavlneným nohavičkám)
  • body takisto nie  (sú síce celkom fajn, ale určite nie sú sexy)

V opačnom prípade vám hrozí poriadni problém a dopadne to pravdepodobne tak, že vás viackrát ovalí jej „dámska obuv“, a to môže skončiť veľmi škaredo, pamätajte, poväčšine to sú  topánky s opätkami.

Čítané: 1402 x