Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Talianske silikónové hodinky Io?Ion! prichádzajú na Slovensko

Datum: 30.06.2010

silikónové hodiky IOIONIOION taliansky módny fenomén inovatívnych, vodeodolných silikónových hodiniek v množstve vibrujúcich farieb práve prichádza na Slovensko so svojim už takmer legendárnym modelom "IOION Classic". Médiami a tlačou zbožňované celebrity ako David Beckham, Victoria Beckham, Fergie, Adam Lambert, Kirsten Dunst, či Lindsay Lohan si vždy nájdu dôvod na nosenie týchto štýlových hodiniek.

IOION Classic je v ponuke vo viac ako 20 sviežich farbách, 4 veľkostiach a unisex dizajne, ktorý je vodeodolný a zdraviu prospešný. Ultraľahký silikónový náramok je upravený turmalínom, jedným z najsilnejších minerálov na svete.

V súlade so sloganom "COLOR YOUR LIFE", IOION pravidelne aktualizuje kolekcie novými farbami a týmto dáva značke jedinečnosť a hravosť. Trendová ponuka ako neon a glitter svietiaci v tme poskytuje možnosť vytvoriť si unikátny imidž kdekoľvek a kedykoľvek.

IOION Classic sa predáva v značke typickom balení, ktoré z neho robí vhodný darček pre ženy, mužov ale aj deti. IOION Classic nájdete na www.ioion.sk a u viac ako 200 predajcov na celom svete.

 

Kontakt

IOION Slovensko
kalavsky(at)4ideas.sk
www.ioion.sk

Čítané: 739 x