Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Ochráňte svoj notebook s imidžovými taškami značky Samsonite

Datum: 19.06.2014

Je všeobecne známy fakt, že samozrejmým vybavením vrcholového manažéra v akejkoľvek pracovnej oblasti je konzervatívny čierny oblek s bielou košeľou, kvalitné topánky, značkové pero, perfektný mobil a najmä notebook poslednej generácie.
   Takéto vybavenie vytvára komplexný imidž manažéra, ktorý je veľmi dôležitý pre jeho vystupovanie a akceptáciu pri finančných, resp. obchodných jednaniach zo strany jeho partnerov.

   V súvislosti s tým nároky na profesionálny imidž stále narastajú a do budúcnosti sa dá predpokladať, že tento trend bude len stúpať.
    Nevyhnutnou pracovnou pomôckou súčasného manažéra je kvalitná taška na notebook, ktorá sa kupuje nielen pre nosenie pracovných pomôcok, ale často v prvom rade – pre imidž!
    Na slovenskom trhu je popredným lídrom v taškách na notebook značka Samsonite distribuovaná spoločnosťou eurOKontakt s.r.o. Banská Bystrica, ktorá už od roku 2008 realizuje distribúciu tašiek na notebook na slovenskom trhu na základe zmluvy so spoločnosťou  Samsonite. Okrem veľkoobchodného predaja spoločnosť eurOKontakt prostredníctvom svojich predajní inbag v Bratislave a Banskej Bystrici, ako aj webového obchodu pod rovnakým názvom, ponúka široký sortiment kvalitných tašiek, v ktorých je možné preniesť notebook bezpečne a pohodlne.

    Zoznámte sa s kolekciami perfektných tašiek, ktoré podčiarknu váš imidž a určite uspokoja vaše pracovné potreby.


Séria PRO-DLX:

Najluxusnejšia business kolekcia Pro-DLX prešla už mnohými zmenami, momentálne sa predstavuje už v 4. generácii. Svedčí to o tom, že táto kolekcia stále zaujme svojím dizajnom, použitým materiálom ako aj samotným perfektným spracovaním. Aj v najnovšom prevedení je navrhnutá tak, aby v maximálnej miere vyhovela náročným požiadavkám neustále cestujúcich businessmanov.
Výraznou inováciou bolo dosiahnuté významné zníženie hmotnosti (napr. Toploader 16,4“ má len 2,7 kg !), vylepšenie vnútorného vybavenia a lepšia bezpečnosť pri cestovaní. Luxusný vzhľad a zároveň výnimočnú odolnosť dodáva výrobkom veľmi pevný armurovaný nylon s koženými aplikáciami.

Séria CITYVIBE:

Nová kolekcia CITYVIBE je odpoveďou spoločnosti Samsonite na novorastúci segment tašiek na notebook, ktoré sú vyjadrením ležérneho a zároveň štýlového životného prístupu. Takéto tašky sú čoraz zaujímavejšie najmä pre mladých ľudí, ktorí si potrpia na ležérny imidž.
V prípade tejto novej kolekcie sa s imidžom snúbi veľmi dobre prepracovaná a vybavená taška, ktorá splní všetky požiadavky jej nositeľa. Samsonite prichádza s pätnástimi produktmi, ideálnymi pre použitie pri práci, voľnom čase i na cestách do zahraničia. Užívateľov tejto rozmanitej kolekcie tašiek určite poteší jemne potlačený materiál, ktorý sa vyznačuje veľkou odolnosťou proti poškriabaniu.

Séria TRIFORCE:

Séria TRIFORCE je výsledkom úsilia spoločnosti Samsonite pri hľadaní optimálnej ochrany tašiek na prenos notebookov. Samsonite sa rozhodol preskúmať nové obzory pre inovatívne a efektívne spôsoby ochrany, pričom inšpiráciu našiel v športových a technických vymoženostiach.
Výsledkom tohto výskumu sú vzduchové vložky absorbujúce otrasy a špeciálne vystlané rohy tašiek. Spolu s veľmi odolnou penovou výstelkou tieto dve výnimočné vylepšenia ponúkajú unikátnu a efektívnu trojkombináciu ochranného systému. K tomuto komplexnému systému sa pripája praktické vnútorné usporiadanie, odolný materiál a technický vzhľad. Všetky tieto vlastnosti predurčujú sériu TRIFORCE na úspech medzi budúcimi technicky založenými užívateľmi.

Séria VECTURA

Univerzálna séria VECTURA patrí momentálne k najpredávanejším business kolekciám kvôli svojej pridanej hodnote, ktorú požadujú spotrebitelia. Táto kolekcia ponúka elegantné línie spojené s pevnou konštrukciou a zároveň spája funkčnosť a praktickú vnútornú organizáciu s nádychom modernej imidžovej tašky na notebook.
Tašky sú vyrobené z odolného polyesterového materiálu s polyuretánovými akcentami, doplnené o decentné logo Samsonite z brúseného alumínia. Na všetkých taškách s dvoma rúčkami je na zadnej strane umiestnené bezpečnostné vrecko pre uloženie peňaženky, resp. kľúčov. Veľmi praktické a pohodlné sú aj vaky na notebook v dvoch rozmeroch.

Séria X´BLADE 2.0 Business

Inovovaná séria X´BLADE 2.0 Business nadväzuje na úspech svojho predchodcu ešte väčšou ľahkosťou a vylepšenou ochranou vďaka patentovanej Laptop Shock Absorber technológii.
Hlavnými črtami tejto série sú ľahkosť, odolnosť a pevnosť.
Elegantný a tradičný dizajn v kombinácii s inteligentným vnútorným usporiadaním robí X´BLADE všestrannou kolekciou, ktorá je optimálnou pre každodenné cesty do práce alebo na krátke služobné cesty.

Spoločnosť eurOKontakt s.r.o. je priamym dovozcom cestovnej batožiny značky Samsonite na Slovensko.
Zároveň je zmluvným distribútorom počítačových tašiek Samsonite pre slovenský trh.
Spoločnosť prevádzkuje kamenné obchody a internetový obchod pod názvom

Čítané: 5188 x