Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Najmódnejšie dámske prechodné bundy - oversize modely

Datum: 02.02.2022

Oversize štýl oblečenia buď milujete alebo ho veľmi nemusíte. V druhej skupine sa ale často nachádzajú dámy, ktoré sa oversize trendu boja, nie sú si isté, ako ho nosiť a myslia si, že v ňom nevynikne ženská postava, preto ho zavrhli.

dámske prechodné bundy -Oversize štýl oblečenia

Je to ale obrovská škoda, oversize oblečenie môže takisto pôsobiť veľmi štýlovo a žensky, ak ho vhodne nakombinujete.

V jarnom a jesennom období si život nevieme predstaviť bez búnd, a oversized modely dámskych prechodných búnd sú veľmi obľúbené kúsky oblečenia, vďaka ktorým zabijete dve muchy jednou ranou - vyriešite praktickú stránku, udržíte sa v teple a suchu, no zároveň máte príležitosť výberom bundy ukázať svoj jedinečný štýl.

Poďme sa teda spolu pozrieť na to, aké máte v nadchádzajúcej sezóne možnosti s oversize prechodnými bundami.

Čo sa nosí?

Oversize prechodná bunda je široký pojem. Ktoré typy budú zásahom do čierneho?

Farba roka 2022

Ak každoročne čakáte, kedy Pantone ohlási farbu roka, možno ste už zachytili, že rok 2022 sa nesie v odtieni Very Peri. Nie je to len nejaká fialová, tento špecifický fialový pastelový odtieň vznikol zlúčením červených a modrých podtónov vo fialovej farbe. Reprezentuje transformáciu fyzického a digitálneho sveta, takže ak chcete byť trendy, poobzerajte sa po prechodnej bunde v oversize strihu v tomto odtieni.

Károvaný vzor

Niektoré vzory sú legendárne a z trónu ich len tak niečo nezosadí. Káro rozhodne patrí do tejto kategórie, takže zaobstarať si oversize bundu károvaného vzoru je šikovný ťah. Získate nadčasový, veľmi sofistikovaný kúsok, s ktorým si rozjasníte aj chladnejšie, zamračené dni.

Metalické odtiene

Metalické oblečenie je ako stvorené na vytváranie extravagantnejších, neprehliadnuteľných kombinácií a oversize bunda je ideálnym kandidátom, ako na seba takto upozorniť. Strieborná, zlatá alebo petrolejová sú len niektoré z možností, ktoré máte aktuálne na výber. Rozhodnite sa podľa toho, ktorý odtieň najlepšie ladí k vašej pleti, vlasom a farebnému typu.

Aké typy prechodných búnd sú dobrou voľbou?

Niektoré bundy sú módnymi stálicami. Nepochybne medzi ne patria tieto modely:

Oversize rifľová bunda

Rifľová bunda by mala mať zastúpenie v šatníku každej ženy. Je to veľmi efektná bunda, ktorá ladí ku šatám, sukniam, ale aj k nohaviciam, jednoduchým tričkám, mikinám, svetrom. Ak si vyberiete oversize strih ozvláštnený napríklad okrasnou kožušinou alebo rôznymi aplikáciami, máte naozaj pôsobivý kúsok, ktorý pozdvihne aj jednoduchý outfit na nový level.

Prechodná parka

Nesmrteľná parka je univerzálna bunda v nadčasovom dizajne, využiteľná na každodenné nosenie do práce, do prírody, na stretnutia s priateľmi. Je praktická do nečasu, ochráni vás pred nečakaným dažďom a vetrom, obyčajne máva kapucňu a vrecká na drobnosti a ak sa rozhodnete pre univerzálnu farbu, máte v šatníku kúsok, ktorý môžete nosiť niekoľko sezón a stále budete za hviezdu.

Kam sa vydať na lov, ak potrebujete do skrine nové kúsky na prechodné obdobie? Odporúčame prezrieť si Bolf a využiť výhodné nákupy!

 

Čítané: 3007 x