Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Mať šaty z jahodovej peny

Datum: 04.03.2011

„Ó šaty, utkané z jahodovej peny, hmm, šaty, také si veľký svet dnes cení...“ Slová známej pesničky z televízneho muzikálu Neberte nám princeznú si pospevuje nejedna princezná – nevesta pri výbere svadobných šiat. Ak chcete, ako Katka vo filme, ohúriť svojimi šatami celú spoločnosť, musíte vyberať z kvalitných a neokukaných modelov svadobných šiat. Šaty Praha Vám ponúknu šaty, ktoré budú ľahké a nadýchané ako z jahodovej peny a budete sa v nich cítiť ako ozajstná princezná.

V najväčšom svadobnom salóne v Prahe nájdete modely prestížnych značiek šiat pre pánov aj pre dámy. Oblečieme Vás nielen na svadby, ale aj na významné spoločenské udalosti ako sú plesy, maturitné večierky, bankety či návštevu divadelných prestavení. Ak chcete byť na takejto udalosti ozajstným diamantom, potom Vám šaty z kolekcie Šaty Praha k tejto skutočnosti stopercentne dopomôžu.

Chcete pre seba jedinečný model, v ktorom sa nik iný na spoločenskom večierku neobjaví? V tom prípade Vám Šaty Praha dovezú originál, ktorý si vyberiete z katalógu svetových značiek. Šaty objednáme kdekoľvek na svete a doručíme v čo najkratšom čase. Neveríte, vyberte si niektorý z exkluzívnych modelov a my Vám obratom oznámime termín dodania Vašej luxusnej róby.

Čítané: 833 x