Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Svadobné šaty Praha, luxus a krása pre každého

Datum: 04.03.2011

Svadba je pre každý pár zlomovou udalosťou v ich živote. Prípravy sú časovo aj finančne náročné. Dohodnúť sa na šatách, svadobnej hostine, zozname svadobných hostí či najkrajšej verzii svadobného oznámenia vedie mnohokrát ku konfliktom a nepríjemnému napätiu. Zavítajte do salónu „Svatební šaty Praha“ a nechajte si poradiť od skúsených profesionálov. Zbavia vás starostí s výberom svadobných šiat.

Zladia šaty pre nevestu aj ženícha tak, aby tvorili dokonalý pár. Želá si nevesta roztomilý klobúčik, romantický závoj či nežné náušnice s náhrdelníkom? Všetko v našej ponuke nájdete v mnohých variantoch. Iba správny výber doplnkov rozžiari a zdôrazní perfektný strih svadobných šiat.

Muži si neradi skúšajú oblečenie. V kolekcii Svadobné šaty Praha však nájdete také krásne modely pre pánov, v ktorých sa budú cítiť ako hollywoodske hviezdy pri odovzdávaní Oscarov. Neveríte? Pozrite sa. Elegancia, kvalita a luxus žiari z každého pánskeho obleku. Aj verejnosti ukryté spodné prádlo nevesty môže mať nádych luxusu a výnimočnosti. Prekvapenie v podobne moderného spodného prádla od svetoznámej značky očarí nejedného mladomanžela.

Na žiadnej veľkej svadbe nesmú chýbať rozkošné družičky. Aj pre malé dievčatká máme pripravené šatôčky, v ktorých môžu dôstojne sprevádzať nevestu k oltáru. „Svatební šaty Praha“ skrátka oblečú každého účastníka Vašej svadby.

Čítané: 809 x