Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória

Svadobné šaty na mieru

Datum: 02.03.2011

Tohtoročný Valentín bol krásny a výnimočný. V tento romantický sviatok všetkých zamilovaných Vás Váš dlhoročný partner požiadal o ruku. Od samej radosti ste sa nemohla ani nadýchnuť. Teraz už si užívate plány a prípravy na veľkolepú svadbu. Chcete mať záruku jedinečných šiat, ktoré žiadna nevesta ešte nikdy na sebe nemala? V tom prípade si nechajte ušiť „svatební šaty na míru“ v niektorom z vyhlásených svadobných salónov. Dbajte na to, aby firma spolupracovala s tými najlepšími návrhármi a krajčírkami.

Iba v originálnom modeli od niektorého z našich popredných návrhárov budete vyzerať jedinečne. Ako správna nevesta budete budiť tú najväčšiu pozornosť. Buďte si istá, že takéto šaty na mieru Vám naozaj padnú. Profesionálna krajčírka prispôsobí strih modelu priamo Vašim rozmerom. Nikde Vás nebude nič škrtiť, budete sa cítiť veľmi pohodlne.

Musíte však byť zmierená s tým, že „svatební šaty na míru“ niečo stoja. Investícia je podstatne vyššia, ako nákup šiat v bežnom obchodne. No ak ste sa rozhodla na najkrajšom dni svojho života nešetriť, rozhodne to nerobte ani pri svadobných šatách.

Chcete vyzerať v svadobný deň ako dokonalý pár? Nechajte si ušiť svadobný oblek aj pre ženícha. Módny návrhár zladí Vaše šaty do jedného úchvatného celku, navrhne aj doplnky a vhodnú svadobnú kyticu. Mladomanželský pár tak na svadbe rozhodne nikto neprehliadne.

Čítané: 953 x