Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce

Svadobné šaty Mori Lee a limuzína na svadbu patria

Datum: 25.05.2011

Chcete sa na svadobný obrad odviesť ako princezná? Potom osem metrov dlhá limuzína je tá najoptimálnejšia voľba. Komfort pri presunu svadobného páru je zaručený. Limuzína sa ponúka s osobným šoférom, na požiadanie aj s výzdobou. Cena prenájmu Vás možno milo prekvapí, pretože luxusnú limuzínu si môže dovoliť aj široká verejnosť, nie len VIP celebrity.

Do luxusného automobilu patria aj luxusné „svatební šaty Mori Lee“. Táto značka patrí medzi tie cenovo dostupnejšie. Modely sú rozmanité a určené pre všetky typy ženských postáv. Predný návrhári myslia na štíhle krásky, ako aj na plnejšie moletky. Aj tehotným ženám, na ktorých je bruško už dobre viditeľné, pristanú svadobné šaty Mori Lee. Iba v nich sa budú cítiť pohodlne a súčasne veľmi exkluzívne.

Ak sa Váš svadobný deň blíži, je teda najvyšší čas navštíviť luxusný svadobný salón. Vyskúšajte si „svatební šaty Mori Lee“, niektorý z modelov Vám určite padne do oka. Šaty musia padnúť ako uliate aj na Vašu postavu. O to sa postarajú pracovníčky salóna, ktoré model podľa potreby upravia tak, aby bol výsledok dokonalý. A nezabudnite ani na objednávku limuzíny, k svadobným šatám Mori Lee luxusné vozidlo určite pristane.

Čítané: 919 x