Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Modelky na Vašu show

Datum: 26.05.2011

Krásne dievčatá ladných kriviek okrášlia každé spoločenské podujatie. Pre úspešný priebeh akcie potrebujete skúsené a profesionálne modelky. Nech už potrebujete pekné slečny na veľkú celovečernú módnu akciu, či len na módnu prehliadku do nákupného centra, sme schopní zabezpečiť ľubovoľný počet osôb.

Ak pripravujete exkluzívnu akciu pre partnerov a dodávateľov, môžeme zaistiť aj české alebo slovenské top modelky. Vieme zostaviť a zariadiť sprievodný program pre Vašich hostí. Tak napríklad veľká barmanská show môže byť kulinárskym aj vizuálnym zážitkom. Celý program bude sprevádzať skúsený moderátor, ktorý bude riadiť podujatie profesionálne a s nadhľadom.

Ani technické zabezpečenie nám nie je cudzie. Potrebujete zastrešené pódium, ozvučenie, zvukára či špeciálne osvietenie celého priestoru? To všetko vieme zabezpečiť rýchlo, kvalitne a na akomkoľvek mieste v Čechách aj na Slovenku. S dôverou sa na nás obráťte. Vypracujeme celý scenár podujatia, vyberieme najvhodnejšie modelky, pripravíme catering a nápojový lístok, objednáme hudbu a tanečné vystúpenia. Skrátka zorganizujeme Vašu firemnú akciu podľa Vašich požiadaviek a želaní.

Čítané: 914 x