Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

LETNÉ HITY! - móda z Maxany za super ceny

Datum: 03.06.2011

Leto si žiada pestré a žiarivé farby! Preto je tu nový katalóg Maxany - Letné hity!, nabitý pekným oblečením pre leto 2011. Je to vôbec prvýkrát, čo zásielkový obchod Maxana predstavuje samostatnú letnú kolekciu dámskeho oblečenia. Aby sme naplnili názov "hity", rozhodli sme sa z našej letnej ponuky urobiť aj hity cenové. Väčšina oblečenia je za veľmi priaznivé ceny, takže si budete môcť letný čas užiť naozaj naplno!

Jún, to je veľmi príjemný mesiac, vonku už býva teplo a slnečno. Väčšina z nás sa už začína tešiť na poriadne leto a dovolenku. V čom tento rok vyrazíte? Leto si žiada pestré a žiarivé farby! Preto je tu nový katalógMaxany - Letné hity!, nabitý pekným oblečením pre leto 2011.

LILI - sukienka

Je to vôbec prvýkrát, čo zásielkový obchod Maxana predstavuje samostatnú letnú kolekciu dámskeho oblečenia. Aby sme naplnili názov "hity", rozhodli sme sa z našej letnej ponuky urobiť aj hity cenové. Väčšina oblečenia je za veľmi priaznivé ceny, takže si budete môcť letný čas užiť naozaj naplno!

Tvárou letnej kolekcie sa stala herečka Daniela Šinkorová, ktorá s každým modelom, ktorý si na fotenie pre Maxanu obliekla, do ateliéru doslova vtancovala. Táto herečka je nesmierne fotogenická. Všetko, čo vyskúšala, jej pristalo.

Leto má byť hlavne o veselých farbách. Tento rok nechýbajú  príjemné pastelové farby - ružová, fialová, zelená, tyrkysová. Zo vzorov pre letné šaty či tuniky si môžete vybrať prúžky alebo retro bodky. Z prírodných motívov prevládajú romantické kvetinové. Ako pekný módny doplnokodporúčame niečo háčkované - klobúčik alebo kabelku.

Pre horúce letné dni odporúčame voľnejšie vzdušné oblečenie. Veľmipríjemným materiálom je organtín - riedka tkanina plátnovej väzby, z voľnejšej krútenej bavlnenej alebo zmesovej priadze, s tuhou apretáciou (konečnou úpravou tkanín). Takéto sú v letnej ponuke Maxany  ručne batikované bavlnené dlhé šaty OLIVIA bez rukávov a ramienok alebo tunika ELZA raglánového voľnejšieho strihu s regulovateľným výstrihom.

Letná kolekcia Maxany je pre každú ženu, nech už má akúkoľvek postavu. O tom svedčia aj trojgeneračné fotografie v novom katalógu, na ktorých sú módne zladené ženy rôzneho veku, a každá vyzerá v letných modeloch dobre.

Modely z katalógu Letné hity! môžete nakúpiť v e-shope na www.maxana.sk. Tu si môžete tiež zadarmo objednať katalóg v tlačenej podobe. Doma potom môžete  v pokoji vyberať, v čom v lete ohromíte. A vyraziť môžete trebárs do kúpeľov v Luhačoviciach! Pri nákupe nad 84 EUR z tohto katalógu sa totiž môžete zapojiť do súťaže o 4 darčekové poukazy na relaxačný pobyt v kúpeľoch NIVA Luhačovice.

Čítané: 853 x