Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund

Ray Ban okuliare

Datum: 23.06.2011

Svetoznáme, štýlové, slnečné okuliare značky Ray Ban. Ruku na srdce, kto ich a ich celú spoločnosť nepozná? Značka Ray Ban sa stala ikonou kvality a elegancie po celom svete. Ako je to možné? A ako vybrať tie správne Ray Ban okuliare práve pre vás? 

Prečo sa stali okuliare Ray Ban tak populárne je dnes už celkom jasné. Ak keď sa o tom mnohí dlhé roky hádali. I keď išlo spočiatku len o akési okuliare pilotov amerického námorníctva a letectva, hollywoodsky režiséri ich začali nútiť nosiť aj hercom vo filmoch. Nikto presne nevie, koľko a či za to niečo zaplatila firma Ray Ban. Ak áno, bol to sakra dobrý marketingový ťah! Ak nie, tak klobúk dole, jedna blbá náhoda a z maličkej firmičky sa stala obrovská mašina na peniaze. 

Dnes môžete vidieť nosiť Ray Ban okuliare skoro každého. Od bežných ľudí až po TOP celebrity na červených kobercoch. Sú jednoducho módne a trendy. Zároveň skutočne dokážu ochrániť ľudské oko pred silným slnkom. V najnovšom vydaní časopisu People (ľudia) je dokonca na titulnej stránke odfotený americký prezident, idol a „vládca sveta“ Barrac Obama a aj on má práve na sebe Ray Ban okuliare. A to náhoda nebude! 


Veľa ľudí však na svete ponúka aj falzifikáty Ray Ban okuliarov. Dajte si na ne veľký pozor. To že vyzerajú možno inak ako pravé Ray Ban to je prvá vec. Ak si to niekto všimne budete za poriadneho blbca. To mi verte. A zistiť či sú Ray Ban okuliare pravé alebo nie, až tak ťažké nie je, to mi môžete veriť tiež. Ak je rám mäkučký a ľahko sa ohýba už pod silou prstov, tieto okuliare nebudú práve Ray Ban. Originálny nezohnete aj celou svojou silou, práve vďaka ich karbónovým vláknam. 

Originálne Ray Ban okuliare však majú aj iné znaky podľa ktorých ich ľahko spoznáte. Na ich pravom sklíčku je nápis Ray Ban a je vpustený do skla. Ak vidíte že nápis odpadáva, alebo vôbec nedrží na sklíčku, tak vedzte že toto pravé Ray Ban asi nebudú. Rovnako ak odpadáva nápis Ray Ban z koženej taštičky. 


Nosiť falošné Ray Ban okuliare má však aj iné nevýhody ako len to, že to niekto môže prekuknúť. Neponúkajú vám takú ochranu ako značkové okuliare, oči sa vám dokonca môžu ešte viac pokaziť. Preto plne do poručujeme nakupovať okuliare Ray Ban len od značkových a certifikovaných výrobcov a predajcov! 

Čítané: 1540 x