Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Večerné šaty sú dôležitou súčasťou!

Datum: 11.08.2011

Leto v plnom prúde

Aj vy sa už máte dosť dní plných dažďa? Vyberte sa na dovolenku k moru. Užijete si skutočné horúce leto, odpočinok a odnesiete si nové zážitky. Nezabudnite si do kufra zabaliť večerné šaty, tuniky, plavky, zubnú kefku

Zakryť alebo radšej jemne poodhaliť?

Jednou z horúcich top noviniek a trendov leta sú vyšívané tuniky. Ale i parea oceníte nielen  pre ich krásu, ale tiež praktickosť. Tuniky predsa poznali už starí Rimania, tento druh odevu patril medzi piliere ich šatníku.

Čo so začatým večerom?

Máte radi tancovanie, ste človek stvorený na nočné párty či večierky? Potom by vo vašom šatníku určite nemali chýbať večerné šaty alá koktejlky. Krátke šatičky jednoduchého strihu z vás urobia bohyňu večera. Postačí len zvoliť vhodné doplnky a určite očaríte.

Na čo nesmiete zabudúť, čo sa plaviek týka?

  • Ak máte radi vodu, základom je mať so sebou na dovolenke aspoň dvoje plavky, ktoré si môžete striedať. Medzi vypraním, usušením a ďalším použitím by mal byť ideálne asi dvadsaťštyrihodinový odstup. Plavky neustálym namáčaním a sušením začnú rýchlo strácať svoj tvar – potrebujú svoj „oddych“.
  • Dávajte pozor, kam si sadnete. Piesok či okraje bazénov môžu látku na vašich plavkách ľahko odrieť.
  • Vyšli ste z mora a radi by ste sa chvíľku opaľovali na sušine? Pokiaľ je to možné, prezlečte sa do suchých plaviek.
  • Majte na pamäti, že horúca voda plavky zaručene ničí. Teplé voda ale tiež neprospieva vašemu zdraviu (pokiaľ sa v nej kúpete veľmi dlho) – z dôvodu väčšieho množenia a s tým súvisiacich použitých chemikálií.
Čítané: 1048 x