Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

MAGNET Blancheporte má nový názovaj webové stránky

Datum: 22.08.2011

CEMOD – CZ s.r.o., prevádzkovateľ internetových obchodov patriacich do skupiny 3Suisses International, spustil nový e-shop s francúzskou módou. Nový web je veselejší, modernejší a vďaka lepšejštruktúre tiež prehľadnejší. Pri tejto príležitosti došlo tiež k premenovaniu značky z MAGNET Blancheporte na Blancheporte. Web má aj niekoľko ďalších jazykových verzií. 

CEMOD - CZ s.r.o., prevádzkovateľ internetových obchodov patriacich do skupiny 3Suisses International, spustil nový e-shop s francúzskou módou. Nový web je veselejší, modernejší a vďaka lepšejštruktúre tiež prehľadnejší. Pri tejto príležitosti došlo tiež k premenovaniu značky z MAGNET Blancheporte na Blancheporte. Web má aj niekoľko ďalších jazykových verzií.

E-shopponúkaelegantnú francúzsku módu pre ženy a mužov, ale tiež množstvo nápaditých dekorácií a doplnkovdo interiéru. S touto zmenou súvisí tiež rozšírenie sortimentu, ktorý nájdete iba on-line na www.blancheporte.sk. Nový web, ktorývznikol za spolupráce s agentúrou Dobrý web a PeckaDesign, cielinajmä na ženy vo veku 45+. Značka sa však teraz zameriavaaj na omladenie cieľovej skupiny. Stránky poskytujú zákazníkom rad noviniek vrátane informácií o najnovších trendoch z módnej oblasti.

Značka ponúkakompletný sortimentdámskej módy. Bundy, kabáty, blúzky, košele, nohavice, kostýmy, pyžamá, spodnú bielizeň a podprsenky, sukne, svetre, šaty, tričká, tuniky obuv a doplnky. K špičkovej kvalitetovaru je ponúknutý tiežprvotriedny zákaznícky servis so všetkými výhodami moderného zásielkového obchodu. Každý mesiac pre Vás Blancheporte.sk pripravuje nové ponuky, zaujímavé zľavy a kúzelné darčeky. Navyše máte možnosť súťažiť o zaujímavé ceny.

Kvalita za skvelé ceny. Blancheporte, to mi svedčí!

Čítané: 897 x