Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Je dôležité kvalitné spodné prádlo?

Datum: 23.08.2011

Spodné prádlo – nutnosť každej ženy

Ktorá z nás by nemala šuplík plný bielizne?! Poradíme vám, aké trendy v spodnom prádle vládnu tohtoročnej móde.

Aj spodné prádlo podlieha rôznym módnym trendom. Čo teda diktuje móda tento rok?

Buďte prirodzená. Základom je totiž cítiť sa vo svojom spodnom prádle príjemne. Ktorý zo 4 typov nohavičiek máte najradšej?

  • Klasické nohavičky - môžete im hovoriť aj bombarďáky, ale nič pohodlnejšie nevymyslíte. (Ako darček pre priateľku nie sú veľmi vhodné).
  • Vysoko vykrojené nohavičky - zrejme najpopulárnejší strih. Sťahujú bruško, tvarujú zadok, sú pohodlné a v správnom materiály a farbe skutočne sexy.
  • Bikiny - obľúbená klasika. Vykrojené nohavičky opticky predlžujú každé nohy a hodí sa výborne pod (predovšetkým) bokové nohavice.
  • Tangá - vhodné pre štíhle postavy. Eliminujú viditeľné okraje prádla pod nohavicami alebo sukňou. Pozor! Nesmú vám vykúkať spod nohavíc!
  • „Dámske boxerky“ - hodia sa pre mladé alebo štíhle ženy. Odhaľujú bruško, opticky rozširujú boky, ale zase sa predávajú s vtipnými vzormi.

 

Dámska móda sa snaží vychádzať ženám v ústrety. Toto leto sú trendy vzdušné materiály, ktoré dovoľujú vaše pokožke dýchať – jednotkou je jednoznačne bavlna.

 

Z farieb je zaužívanou klasikou biela či čierna, pre odvážnejšie dámy červená, či nohavičky so zaujímavými vzormi. Veľmi zaujímavou dekoráciou nohavičiek sa stali rôzne ozdoby z ľahkého kovu, ktorý dodáva nohavičkám (i podprsenkám) nový rozmer.

 

Kde nakupovať?

Nakupujte výhodne a rýchlo. Móda online je jednou z ciest, ako takýto nákup dosiahnuť. Ak sa obávate, že neodhadnete veľkosť, každý internetový obchod poskytuje tabuľku veľkostí, podľa ktorej si vyberiete vhodné spodné prádlo pre svoje krivky.

Čítané: 938 x