Rozšírené hľadanie
Utorok 30. Apríl 2024 |
meniny má Anastázia

Popfax uvádza na trh novú mobilnú aplikáciu pre BlackBerry

Datum: 20.11.2011

Popfax.com, popredný európsky poskytovateľ profesionálnych služieb faxu cez Internet, začal službu Popcompanion mobil pre BlackBerry. Jedná sa o aplikáciu Jednotného zasielanie správ, ktorá umožňuje koncovým používateľom odosielať a prijímať faxy, SMS, hlasové správy na chytré telefóny alebo mimo kanceláriu. Aplikácia je určená pre rozšírenie využitia služby faxu cez Internet, BlackBerry OS, ktorý je výkonnú mobilnú platformou, je jeden z najpopulárnejších mobilných operačných systémov na svete.

Aplikácia je zdarma, môžete ju stiahnuť z internetovej stránky Popfax alebo BlackBerry App World. Obsahuje všetky funkcie, ktoré umožňujú koncovým užívateľom Popfax:

 

  • Riadiť aktívnu komunikáciu - odosielať faxy alebo SMS správy kontaktom Popfax, kontaktom v telefóne alebo novým kontaktom. Vlastné faxy s úvodnou stránkou, obdržaní oznámenia o doručení faxu.

 

  • Získať okamžitý prístup k faxom odkiaľkoľvek - zobraziť, kopírovať a odovzdávať faxy do e-mailu alebo na iné faxové číslo. Nutné je len pripojenie k internetu, všetko ostatné je riadené službou Popfax.
  • Organizáciu osobných kontaktov a faxov - spravovať osobné kontakty, vytvárať skupiny kontaktov, organizáciu faxov do zložiek.
  • Využiť Hlasovú funkciu - počúvať alebo sťahovať prijaté hlasové správy, nastaviť chytrý telefón ako telefónny záznamník.

"Blackberry bol prvý mobilný operačný systém, ktorý previedol e-mailové služby z osobného počítača do mobilného zariadenia. Vykonávame to isté s faxovaním, vďaka našej stratégii na rozšírenie on-line faxové služby pre mobilné zariadenia. Popcompanion pre BlackBerry je druhá aplikácia, ktorú sme začali, po tej pre Android, a nasledujúce bude aplikácia pre iPhone. My ponúkame našim zákazníkom kompletnú sadu mobilných aplikácií fungujúcich na prvých troch mobilných platformách" prohlásil Vladimir Popescu, generálny riaditeľ Popfax.com.

Odborníci teraz môžu efektívne riadiť svoj ​​biznis workflow s Popcompanion Mobile, čo je prakticky miniatúrny fax vo vrecku.

Čítané: 1138 x