Rozšírené hľadanie
Utorok 30. Apríl 2024 |
meniny má Anastázia

Súťaž o Hlasovú správu pre zákazníkov Popfax

Datum: 28.12.2011

Popfax.com, globálny poskytovateľ profesionálnych služieb fax cez Internet, s potešením oznamuje novú súťaž pre svojich zákazníkov. 5 darčekových poukazov Amazon.com (každý v hodnote 100 €) čaká na súťažiacich, ktorí nám pošlú najlepšie audio spoty popisujúci službu Popfax: audio reklamu, poďakovanie či pozdrav.

Súťaž začína 21. novembra 2011 a je otvorená len pre zákazníkov, ktorí majú právne bydlisko v krajinách, kde poskytuje Popfax faxové čísla: Francúzsko, USA, Veľká Británia, Írsko, Taliansko, Španielsko, Nemecko, Belgicko, Portugalsko, Holandsko, Švédsko, Fínsko, Nórsko, Dánsko , Maďarsko, Chorvátsko, Poľsko, Rumunsko, Moldavsko, Švajčiarsko, Česká republika, Slovenská republika, a ktorí dosiahli plnoletosť v čase vstupu.

5 víťazných hlasových správ (jedna v každom z nasledujúcich jazykov: francúzština, angličtina, taliančina, španielčina a nemčina), ktoré popisujú službu Popfax, bude vybratých marketingovým tímom Popfax.com a vyhlásené 9. januára 2012. Výber víťazných spotov bude založený na hlasových správach, ktoré popisujú Popfax najlepšie a najzábavnejšie formou. Výhercovia budú informovaní e-mailom a budú uverejnení na rôznych účtoch Popfax v sociálnych médií (vrátane facebookové stránky Popfax). Hlasové správy môžu byť znovu použité v komunikácii Popfax.

"Táto súťaž o hlasovú správu pozýva našich zákazníkov, aby viac využívali funkcie zahrnuté v našom riešení zjednoteného zasielanie správ. Hoci sme dobre známi pre naše profesionálne faxové riešenie, naša služba zahŕňa mnoho ďalších funkcií, ako je Internetová produktivita, fax, SMS, fax e -mail, prenos hovoru a hlasové správy ... Použili sme túto súťaž ako príležitosť na propagáciu možnosti hlasovej schránky pre všetky naše súčasné aj budúce zákazníkov, z ktorých niektorí ju ešte doteraz neobjavili. Táto funkcia umožňuje koncovým používateľom nastaviť svoj ​​účet Popfax ako záznamník a prijímať hlasové správy aj na cestách, a to buď e-mailom alebo telefonicky zavolať späť na zanechané číslo ako tradičné telefónne záznamník ", vyhlásil Vladimír Popescu CEO a zakladateľ spoločnosti Popfax.com.

 

Aby sa mohol klient súťaže zúčastniť, musí:
1. Prihlásiť sa k svojmu účtu Popfax.com, ísť do Management účtu -> Hlasové parametre a aktivovať možnosť hlasovej schránky.
2. Aktivovať "Notifikácia emailom" a "Trvalé presmerovanie hlasových správ na Váš email box", potom kliknúť na "Upraviť".
3. Zavolať svoje faxové číslo Popfax.com a zanechať hlasovú správu týkajúcu sa spoločnosti Popfax, o ktorej si myslia, že bude "najlepšia" audio spot. Ako výsledok dostane zaznamenanú hlasovú správu v e-maile.
4. Zaregistrovať zaznamenanú hlasovú správu v súťaži.

 

Viac informácií o pravidlách a požiadavkách súťaže sú uvedené na facebookové stránke Popfax.

Čítané: 1129 x