Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Strieľacie hry sú samé ratatata, bum, bác

Datum: 13.01.2011

Ratatata, bum, bác sa bude ozývať z Vášho počítača, ak si spustíte niektorú z hier zo sekcie „střílecí hry“. Pre vášnivých bojovníkov, budúcich vojakov či policajtov sú tieto hry ako stvorené. Ak máte radi zbrane najrôznejšieho kalibra a nevadí Vám hluk vojenských bitiek, tak strieľacie hry sú pre Vás to pravé orechové. Tak napríklad v hre Armoured Assault sa môžete stať vodičom nebezpečného tanku. Zbierate špeciálne zbrane, vďaka ktorým zničíte, na čo prídete.

Nie všetky strieľacie hry musia znamenať paľbu a krv. Nájdete tu aj veľké množstvo zábavných hier, v ktorých sa síce strieľa, no nejde o žiadne krvilačné jatky, ale o veselé postrehové hry, v ktorých sa snažíte trafiť čo najviac predmetov. Skúste si zahrať hru Archie, kde v úlohe rybky musíte preplávať celý šíry oceán a zostreliť všetky balóniky s čo najmenším počtom striel. Za každý balónik, ktorý spadne do vody a vy ho chytíte, získavate strelu navyše. Takáto hra precvičí Váš postreh aj prácu s počítačovou myšou.

Střílecí hry“ Vás zavedú aj do vesmíru. Ďalšia skupina hier z tejto kategórie Vás zavedie práve do tohto nekonečného sveta meteoritov, mimozemšťanov a vesmírnych korábov. V hre Dimension sa dostanete do vesmírneho prostredia, ktoré bude plné lietajúcich predmetov. Niektoré je potrebné zostreliť, iné musíte zachytiť do obranného štítu. Aby toho nebolo málo, občas musíte aj cestovať medzi dimenziami.

Čítané: 811 x