Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

SMS zdarma do všetkých sietí v ČR

Datum: 13.01.2011

Mobilné spoločnosti sa najmä pred Vianocami predbiehajú v najrôznejších akciách na poskytované služby. Pri pozornom prečítaní podmienok ale väčšinou zistíte, že majú nejaké sktryté podmienky. SMS zdarma bez obmedzenia môžete jednoducho posielať cez bránu na smsmania.cz do mobilných sietí v Českej republike.

To sa predsa mnohým rodinám hodí, pretože veľa mladých študujte v ČR na vysokých školách, aj cestovať za prácou do Čiech nie je nič výnimočné. Spojte sa so svojimi známymi a priateľmi v Čechách úplne zadarmo. Už sa nemusíte nijak obmedzovať a obávať sa o výšku svojho telefónneho účtu, pretože náš server vám poskytuje priestor pre odosielanie prakticky neobmedzeného počtu SMS zadarmo.

Všetci návštevníci stránok SMSmania.cz majú možnosť poslať SMS zdarma do všetkých mobilných sietí v Českej republike (O2, Vodafone a T-Mobile). Odosielanie SMS zadarmo na Slovensko pripravujeme a bude už čoskoro.

Ak sa zaregistrujete na serveri SMSmania.cz, máte možnosť prostredníctvom našej brány odoslať SMS zdarma v dĺžke až 160 znakov. Čakajú Vás aj najrôznejšie súťaže a prekvapenia, preto stránky pozorne sledujte. Môžete si napríklad stiahnuť najnovšie zvonenia či tapety, alebo poslať SMS prianie k meninám, narodeninám či inému výročiu. Ak nemáte básnické črevo, môžete si vybrať z desiatok pripravených textov. Veď odosielanie SMS zadarmo je také jednoduché!

Čítané: 836 x