Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Pretekárske hry Vás prenesú do chlapského sveta

Datum: 15.01.2011

Takmer každý malý chlapec sa túži stať pretekárom Formule 1, frajerom na motocykli či vyhrať aspoň jedny preteky na najrýchlejšom aute na svete. Stále iba snívate? Tak si svoj sen splňte! Zabrúste do kategórie pretekárske hry a zahrajte si zadarmo a online niektorú z ponúkaných hier.

Hier s tematikou automobilových pretekov tu nájdete desiatky. Začiatočníci môžu vyskúšať hru Drive the Logan, ktorú ovládate jednoducho iba šipkami. Skúsení pretekári sa môžu pustiť do niečoho extrémnejšieho. Hra Extreme Trucks sa odohráva vo veľmi náročnom prostredí, v špine, snehu, blate a vode. Aby celú extrémnu trasu Vaše vozidlo zvládlo, musíte mu pomôcť špeciálnymi funkciami, ktoré ovládate klávesnicou.

Závodní hry“ nie sú iba rýchle autá, formule a motorky. Pretekať sa dá aj s červíkmi., žabkami či s ovečkami. Hra s netradičným názvom Horn Ok Plz Vás zavedie na nezvyčajné preteky býčích záprahov. Veselá hudba a roztomilý kočiš Vás zaručene pobavia.

Aj keď pretekárske hry s burácajúcimi motormi v tejto sekcii prevažujú, môžete si zabehať aj na dostihoch, zísť kopec na lyžiach či snowborde, alebo sa zúčastniť pretekov korytnačiek. Staňte sa najrýchlejšou korytnačkou na svete ešte dnes! Také slimačie preteky tiež nie sú na zahodenie. Donútiť slimáka k rýchlejšiemu tempu je síce šialenosť, no rozhodne Vám táto hra vyčaruje úsmev na tvári.

Čítané: 809 x