Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Svet SMS správ zadarmo

Datum: 15.01.2011

Dnes má mobilný telefón už každý prváčik. Pre naše deti je SMSkovanie úplnou samozrejmosťou. A tak sa ľahko môže stať, že rodinné výdavky výrazne narastú o účty za telefón. Každý dnes hľadá všetky možnosti, ako ušetriť na výdavkoch v rodinnom rozpočte. My máme pre Vás riešenie. Prostredníctvom SMSmania.cz môžete posielať SMS zdarma do všetkých mobilných sietí v Českej republike, konkrétne do sietí 02, Vodafone aj T-Mobile. Odteraz Vás SMS správa nebude stáť vôbec žiedne peniaze.

Ak máte pripojenie na internet, je posielanie SMS správ do Českej republiky absolútne jednoduché. A nezaplatíte ani cent! K posielaniu SMSiek Vám stačí iba internetové pripojenie. Môžete tak zadarmo odosielať SMSky maximálnej dĺžky 160 znakov absolútne neobmedzene. Ak teda máte veľa známych a kamarátov v ČR, s ktorými radi komunikujete prostredníctvom SMS, už sa nemusíte nijako obmedzovať a obávať sa vysokých faktúr za telefón.

Službu môžete využiť bez registrácie, ale ak sa zaregistrujete, môžete využiť nasledujúce služby: adresár, automatický podpis, archív a prehľad odoslaných SMS podľa jednotlivých mobilných operátorov. Ako bonus môžete zo stránky SMS mánia posielať SMS blahoželania. Môžete si vybrať z veľkého množstva pripravených textov. Teraz už nikdy na gratuláciu nezabudnete. Posielajte SMS správy do ČR už iba zadarmo!

Čítané: 833 x