Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Bankomaty.sk vám zadarmo šetria peniaze a čas

Datum: 20.01.2011

Už sa vám stalo, že ste sa ocitli v situácii, kedy ste potrebovali vybrať peniaze z bankomatu a nevedeli ste, kde je ten najbližší vašej banky? Už nemíňajte peniaze a čas zbytočne.

Rozdiel ceny pri výbere hotovosti z vlastného bankomatu a bankomatu konkurenčnej spoločnosti je značný...

Už sa vám stalo, že ste sa ocitli v situácii, kedy ste potrebovali vybrať peniaze z bankomatu a nevedeli ste, kde je ten najbližší vašej banky? Už nemíňajte peniaze a čas zbytočne.

Rozdiel ceny pri výbere hotovosti z vlastného bankomatu a bankomatu konkurenčnej spoločnosti je značný. Bankomaty.sk pomáhajú ľuďom šetriť. Dvaja vysokoškolskí študenti – Jaroslav Sabol a Peter Krautschneider sa s cieľom pomôcť všetkým k ľahšiemu prístupu rozhodli vytvoriť stránku, ktorá užívateľom veľmi jednoduchým spôsobom pomôže vyhľadať najbližší bankomat v ktorejkoľvek lokalite na Slovensku. Vo svojich snahách sa spojili so spoločnosťou ECENTER a projekt je na svete. Stránka je mimoriadne nápomocná najmä pre tých, ktorí často cestujú a potrebujú v nových lokalitách vyhľadať najbližší bankomat, resp. bankomat svojej banky. Študenti, ktorí sa presťahujú za štúdiom do nového mesta, obchodní cestujúci, ale aj bežní ľudia, ktorí si na výjazde do novej destinácie chcú „vytiahnuť“ peniaze z bankomatu, tieto možnosti určite ocenia.

Stránka je vysoko intuitívna a veľmi jednoduchá. Jej cieľom je čo najrýchlejší prístup k potrebnej informácii - polohe najbližšieho bankomatu.  Stačí vyplniť mesto a ulicu, označiť banku, ktorej bankomaty chcete vyhľadať a zvoliť počet.  Po stlačení „vyhľadaj“ vám stránka na mape zobrazí najbližšie bankomaty k vášmu miestu, ich adresu, linku na navigáciu k nim, ako aj vzdialenosť od miesta, kde sa nachádzate.

Bankomaty.sk tiež ušetria veľa času tým, ktorí sa ocitnú mimo hustého osídlenia a potrebujú vybrať peniaze.  Najbližší bankomat môže byť jedným smerom vzdialený 15 km, opačným 2km. Ušetrené peniaze na benzín a čas sú teda značné. Prístup na stránku je pre všetkých bezplatný.

Čítané: 718 x