Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Bankomaty ako na dlani – už aj cez mobil

Datum: 27.01.2011

Slovenská internetová stránka www.bankomaty.sk dnes spustila ostrú verziu vyhľadávania bankomatov už aj cez mobil.  Stránka svojim jednoduchým dizajnom umožňuje návštevníkom vyhľadať najbližší bankomat akejkoľvek banky a tak ušetriť drahocenný čas aj peniaze. 

Slovenská internetová stránka www.bankomaty.sk dnes spustila ostrú verziu vyhľadávania bankomatov už aj cez mobil.  Stránka svojim jednoduchým dizajnom umožňuje návštevníkom vyhľadať najbližší bankomat akejkoľvek banky a tak ušetriť drahocenný čas aj peniaze. 

 

Bankomaty.sk sú špecifické svojim jednoduchým dizajnom - portál umožnňuje dostať sa k požadovaným informáciám za pár sekúnd.  Návštevník tak rýchlo a prehľadne nájde cestu k potrebnému miestu a môže si zvoliť najvhodnejšiu trasu, či už pôjde pešo alebo autom.  Navigácia je zvlášť nápomocná ak sa človek ocitne v novej lokalite. Autori projektu boli pri jeho tvorbe inšpirovaný minimalistickým dizajnom  Google a tak stránku nezahltili nepotrebnými informáciami.

 

Od spustenia stránky jej prevádzkovatelia, spoločnosti Iuratech, s.r.o. a ECENTER, s.r.o., pozorujú významný rast návštevnosti.  „Trend je pozitívny”, hovorí Jaroslav Sabol, jeden z tvorcov stránky.  „Naznačuje, že nová generácia začína intenzívnejšie využívať internet nielen na zábavu, ale aj na zjednodušenie života a šetrenie čašu a peňazí.”  Peter Krautschneider, spoluautor portálu tento názor podporuje: “aj ja patrím do novej generácie a Bankomaty.sk by mi značne uľahčili život počas môjho štúdia v Bratislave.  Bolo to pre mňa úplne nové mesto a ťažšie som sa orientoval; je to jeden z dôvodov, prečo sme projekt realizovali.  Vybrať peniaze z iného bankomatu bolo pre mňa nemysliteľné vyhadzovanie peňazí.” ECENTER do projektu vstúpilo v pokročilejšej fáze.  „Oslovila ma jednoduchosť riešenia, no najmä snaha mladých chlapcov vytvoriť niečo zmysluplné.  Projekt pomáha všetkým užívateľom ušetriť a preto je určite veľkým prínosom pre všetkých. S Petrom a Jarom pracujeme na ďalších nových projektoch a myslím, že bude veľmi zaujímavé sledovať, kam sa nám podarí dostať” povedal Pavol Kopečný, generálny manažér ECENTER.

 

Snahou prevádzkovateľov je poskytnúť jednoduchý prístup k službám a v tomto trende chcú pokračovať aj naďalej.  Napriek jednoduchosti celého projektu má už teraz stránka naplánovaných niekoľko ďalších optimalizácii a vylepšení o ktorých vás v krátkej dobe budeme informovať.

 

Poplatky za výber penažnej hotovosti z bankomatu inej banky zoradene podľa výšky poplatku:

 

1,00 €     OTP banka Slovensko, a.s.

1,25 €     Československá obchodná banka, a.s.

1,30 €     Slovenská sporiteľňa, a.s.

1,30 €     UniCredit Bank, a.s.

1,30 €     Všeobecná úverová banka, a.s.

1,33 €     Poštová banka, a.s.

1,35 €     Dexia banka Slovensko, a.s.

1,50 €     Tatra banka, a.s.

1,50 €     Volksbank Slovensko, a.s.

Čítané: 773 x